Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/03/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


практика за връзка с вътрешната ти луна

Знаеш ли, че всеки месец тялото ти преминава през четири различни фази, които влияят на хормоните ти? Ние жените, също като луната, преминаваме през 4-седмичен цикъл. Всяка седмица хормоналния ни баланс се променя, а с него и мозъчната ни химия. За да можем да реализираме Женския си потенциал и да достигнем до Висшата си същност, трябва да познаваме тези 4 фази и да знаем как да се възползваме от всяка от тях. В тази сесия ще научиш и преживееш практически техники да останеш балансирана по време на всяка от 4-те седмици, да позлваш мъдро различните енергии, които са на твое разположение през тези периоди.

Ще разбереш и приемеш за благословия факта, че настроението ти се променя, но ще си по-осъзната за начините по които да владееш, а не да бъдеш подвластна на емоционалните вълни.

Каним те в едно ароматно пространство, в което да се докоснеш до блаженството на женската си природа, да си позволиш да бъдеш в контакт със себе си, такава каквато си – различна, уникална, променяща се.

Ние – Деви и Мон те очакваме за едно сакрално, вълнуващо и докосващо дълбините ти пътешествие из лабиринта на твоята женственост.

www.11-moons.com

www.deviflow.com

www.goyogaflow.com

С предварително записване

0894488809

Сподели