Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/07/2016
10:00 am - 2:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


(връзка с Акашевите записи)

Водещ – Надин Низешезин

Част от семинара  „Стъпка по стъпка към себе си

 

Акаша (от санкрит) – изначално вещество, от което и изградено цялото Творение. Своеобразна „библиотека”, в която е записана информацията за всичко съществуващо. Божествена звукова и светлинна вибрация.

Балансовата справка за вашата карма е известна като Акашов запис. Вашият индивидуален запис се пази от вашия ангел-пазител, който е с вас през всички ваши прераждания и е известен още като „записващ ангел”. Акашевите записи се съхраняват във Вселенския компютър. Когато ви бъде предложена възможност да се преродите Господарите на Кармата помагат на душата ви да вземе важните решения, включително и да избере родителите и това, което искате да научите и да постигнете в предстоящия си живот.

Земята е място за обучение, на което нашите уроци ни се преподават под формата на личен опит. Междучасията, уйкендите, ваканциите между сроковете или летните ваканции са известни като смърт. Нашият дух си почива, взема си ваканция преди да се върне в училището на плътта. С помощта на Господарите на Кармата, решаваме кои уроци искаме да преговорим и кои трябва да усвоим отново. Акашевите записи са счетоводния баланс на нашите прераждания, който се съхранява от Господарите на кармата.

Този семинар е подходящ за всеки, който:

  • Иска да разбере смисъла на настоящия си живот

На този семинар вие:

  • Ще имате възможността да отворите книгата на вашите Акашеви записи
  • Ще можете да изберете дали да се върнете в предишен живот или да отидете в бъдещ
  • Ще получите най-важното послание за настоящето си превъплащение

 

Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие озаглавени „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”.

 

Участие:
–    Участие в единичен семинар – 50 лв.
–    Доведи приятел за единичен семинар – 90 лв. двоен билет.

 

С предварително записване: 0894488809, info@yogamandala.net

Сподели