Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/09/2017
6:30 pm - 7:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Този уъркшоп е подходящ за всички дами, които са с малък или никакъв опит в кизомба танца. Добре дошли са и тези, които искат да затвърдят основите си умения в кизомба body movement-а (жинга и възможност за отговор на сигнали за тарашиня). 

Разработила съм този уъркшоп, събирайки в него всички базисни движения, след усвояването на които тялото ви ще е готово да усъвършенства и по-сложните движения в характерния за кизомба и ърбан киз body movement.

Без заучени хореографии и комбинации – урокът ще наблегне върху увереност, лекота и контрол върху тялото, които спомагат за едно приятно и комфортно танцуване на кизомба!

Дата: 30 септември
Място: център „Мандала“
Начало: 18:30 ч.
Цена: 10 лв.

Можете да ползвате и картите си MultiSport

Целта ми не е да ви налагам моя или нечий друг стил на танцуване, защото всяка една от вас носи своя в тялото и личността си” – споделя Лили. “Целта ми е да извадя на показ вашата индивидуалност чрез упражняване на основните принципи и движения характерни за жената кизомба танцьорка. Защото дамите в кизомба не просто и само следват своя кавалер, те танцуват с него!

Lilyana Kostova е социален салса и бачата танцьор от 2001 г. След като открива кизомба преди повече от четири години, тя се посвещава изцяло на развитието си в този социален стил. Част е от инструкторския екип на „КизомбаХоликс БГ“, водейки редовни часове по основи на кизомба, Booty basics и Gingalicious уъркшопи (часове посветени на женското и женственото танцуване и техника в кизомба). Посетила е редица кизомба фестивали и събития в Испания, Португалия, Румъния, Унгария, Сърбия и България. Лиляна Костова е съосновател и съорганизатор на първия международен 100% кизомба фестивал в България „КизомбаХолика“.

Сподели