Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/02/2017
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Каня те на една вечер, в която да отключиш своето сияйние, магнетизъм, красота и харизма. И после ако имаш покана да отидеш при твоя любим и да блестиш с цялото си великолепие. Ако нямаш любим, после ще усетиш колко по-притегателна си и как енергията на божествената жена се лее чрез теб и привлича.
Ще те запозная с изпитани тантрически практики, които да ти помогнат да вдигнеш и направляваш енергията си. Ще практикуваме динамична медитация, тантричния вариант на 5-тимата тибетци, практики за свързване със сакралната същност и ще празнуваме своята женственост.

Тази вечер ще посветим на сливането на Изкусителката и Богинята, за да се превърнем в Божествени Изкусителки, които използват всичките си центрове, за да съблазнят, да поканят в живота си, да привлекат изобилието. Богинята Изкусителка владее всички светове, тя е огнена и духовна едновременно, тя се ръководи от принципа И/И, вместо ИЛИ/ИЛИ. С едно движение на ръката си тя създава светове и с друго движение ги разрушава съвсем съзнателно, защото върху пепелта от разрухата тя гради наново.
Ще подхраним своето излъчване със специално разработената смес на11 MOONS за харизма- Магнетична луна, а една от вас ще си тръгне с ПОДАРЪК – шишенце с 10 мл. изкусително блаженство
http://11-moons.com/produkt/magnetic-moon/

Водещ – Деви
Специален гост – Мон Димитрова, която ще ни помогне накрая да отърсим телата от блокажите и да пуснем изкусителката на свобода чрез танца.

Цена – 15 лв.
Важат карти за центъра с доплащане – 5 лв. (карти мултиспорт не важат)

Запази своето място на 0894488809
info@yogamandala.net

Сподели