Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/11/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Питали ли сте се какво са трансформациите? И как с лекота да преминавате всяка криза в живота си? По-силни от всякога.

Този тренинг не е за всеки. Той е само за тези от вас, който са готови да преживеят пълна трансформация. За тези от вас, които искат да се борят. Само за тези от вас, които искат да разтворят криле и да полетят свободни. Към света на мечтите си.

Специално за събитието сме избрали и най-подходящият астрологичен период за пълна трансформация.

Какво ще правим?

  • Чрез арт терапия ще открием нашия път
  • Ще правим мини констелации за изчистване на всички страхове и блокажи
  • С помощта на квантовата психология ще разбием всички негативни убеждения и разрушителни модели, които са ни сприрали до момента
  • С методите на НЛП ще изградим конкретен план как да сбъднем мечтите си

 

За кого е подходящ този тренинг?

  • За всеки от вас, който иска да открие своята лична сила
  • За мъже и жени, които могат да се изправят срещу страховете си
  • За всеки, който иска да се научи да преодолява кризите с лекота
  • За мъже и жени, които са готови да преминат на по-високо ниво в живота си

 

ВАЖНО: Ще работим в малка бутикова група, тъй като имаме индувидуална работа с всеки един. Местата са ограничение, затова участието става с предварително записване. Моля, заявете своето участие предварително на тел. 0897 734 133. За контакти: Деница Красимирова

 

  • ЗА СЪБИТИЕТО НЯМА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ДРЕСКОД

Цена на тренинга 35 лв

 

Водещи:

Деница Красимирова

Темата за трансформациите е най-силната ми тема. На първо място в личния ми живот. А вече и в професионалния ми път като астролог и треньор личностно развитие. Никога не бих направила тема, която не е преживяна. Преминала през мен и сърцето ми.

Пътят на пеперудата е доказателство, че понякога трябва да изтърпим и най-тъмните периоди в живота си преди да полетим към красотата на мечтите си.

Ако трябва да вляза в по-скучната част съм завършила Школата по Астрология на Иван Станчев – с помощта на Оксана. Академията за треньори на Наталия, където срещнах прекрасната Таня Ян. И в момента изучавам Психология на развитието. Извън това съм просто човек – като теб J Който търпи провали и успехи в живота си. Но винаги знае как да се изправи и да продължи напред. По-силен от всякога. Това е и целта на този тренинг. Да преживеем заедно красотата на трансформацията. Красотата на пътя и пътуването на пеперудата. Която всеки носи в себе си.

Таня Ян

Toва, което ме вдъхнови и мотивира да създадем с Деница този тренинг, е моят личен опит. Всички ние имаме рани. Пресни, изгнили или „изветрели”. С превръзки, които слагаме под формата на маски и „мехлеми“. Под формата на хора… но така и не зарастват…Прикриваме ги чрез болни амбиции. Студенина. Арогантност. Страх. Депресия и други болести…

Има ли лек за моята болка? Кога ще спре да ме боли? Не издържам повече? Защо на мен? Кой ще ме излекува? Това са въпросите…

Дали търсим на правилното място лечението на нашите рани? Много често не… От моята практика в повечето случаи търсим лечението навън.  И доктора, и лекарствата за нашите рани извън самите нас. И какво се случва – сменят се хората в нашия живот. Всеки път имаме по-големи очаквания и когато нещата не се получават, ние си тръгваме с още по-голяма и кървяща рана. Търсейки следващия подходящ донор на нашето щастие и спасение… Времето дали лекува? Или по-скоро – дали ще се излекуваме? Зависи от нас.

Аз вярвам и зная, че това зависи от нас, затова ви каним на нашия тренинг…

Сподели