Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/05/2017
10:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Това е 5-тото издание на семинара „Чакрите – теория и практика“, през който до момента са преминали над 100 доволни човека – те вече знаят и могат да работят със своите чакри. Искаш ли и ти да можеш? Ако отговорът ти е ДА, този семинар е за теб!

Чакрите представляват енергийни центрове, които проникват през всичките ти тела – както през физическото, така и през фините. И служат като трансформатори и разпределители на енергия между тях. Всяка чакра отговаря за конкретни части от грубото тяло, а също и за определени мисловни и емоционални модели във фините тела. Дисбалансът в дадена чакра на физически план се проявява като болест, а на фин план – като емоционални и ментални блокажи, които спъват твоето развитие.

По време на предстоящия целодневен семинар ще преминеш през теорията за чакрите, но и ще работиш с тях на практика, за да поемеш по пътя към здравето, щастието и успеха! На всеки в групата ще бъде направена индивидуална диагностика на чакрите с аура камера, за да има яснота за състоянието на енергийните си центрове.

Какво ще получиш от този семинар:

  • ще се запознаеш подробно с теорията за чакрите – откъде идва знанието за тях, коя за какво отговаря и как функционират чакрите като система
  • ще научиш практически подходи за работа с чакрите – йога и медитация, ароматерапия, кристали, звукотерапия и др.
  • ще участваш в йога практика за балансиране на чакрите
  • ще получиш диагностика на чакрите с аура камера, с Диляна Велчева
  • ще научишкак да мериш активността на чакрите си у дома с лесен метод
  • ще пиеш следобедно кафе/чай с Мими Дончева и ще можеш да й задаваш своите въпроси

ПРОГРАМА:
– 10:00-12:00 ч. – Лекция за чакрите – 1-ва част

– 12:00-13:00 ч. – Обяд

– 13:00-15:00 ч. – Лекция за чакрите – 2-ра част

– 15:00-15:15 ч. – Почивка (време за преобличане)

– 15:15-16:30 ч. – Йога практика по чакрите

– След 16:30 ч. – Индивидуално измерване с аура камера; Кафе пауза и време за задаване на въпроси към Мими Дончева

 

 

Цена:
90 лв. – включва лекционната част, йога практика, измерване с аура камера, кафе пауза

Допълнителна опция – при записването можеш да заявиш вкусен, здравословен обяд с доплащане 5 лв.

С предварително записване и заплащане на капаро 50%. При отказване 3 дни преди събитието капарото е невъзвръщаемо

Водещи:

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор (част от екипа на център Мандала), астролог и основател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по класическа (Хатха) и детска йога към Българска федерация по йога. Има допълнителни специализации в йога през бременността и аеро йога. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и в момента е член на съюза.

В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в рейки и акашови записи, курс по ведическо хранене и др. Понастоящем, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг“. И е редовен автор в списание „Йога за всички.“

Диляна Велчева е специалист по аурадиагностика, завършила курс на обучение към Украинската школа „Ауралайф“. Икономист по образование, нейният интересът към знанието за човешкото биополе идва в резултат на заниманията й с йога и медитация. След усвояване на значението на характерните цветове на аурата и енергийните центрове на човека, Диляна Велчева се насочва към т.нар. „енергийна психология“, изучаваща взаимовръзката между психоемоционалното състояние на човек и физическия дисбаланс (болестта). Прилага индивидуална ауратерапия за постигане на хармония със себе си и със заобикалящия свят. Тя е рейки терапевт 2-ро ниво и консултант по личностно развитие.

Сподели