Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/10/2014
10:00 am - 2:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Ако ви е време за промяна, но не знаете от къде да започнете, ако чувствате, че животът ви се изплъзва в малки, незначителни неща, а чувствате, че сте родени за нещо голямо, ако знаете, че има нещо повече от това, но не виждате как да го живеете, имаме нещо за вас!

Предлагаме ви цялостен проект за изследване и трансформация: „Кръговете на Аз-а“. Ще го представим в 3 часов теоретичен модул в студио Мандала.

Първи модул:

  1. Теоретична част (11ти Октомври, от 10:00 – 14:00 часа), в която ще се запознаете с:

 

  • Какво представлява квантовият Аз, или центърът на глухарчето
  • Как се кодират „грешките“ в енергийната система на човека. Понятието „карма“
  • Влияние на карма върху чакрите и енергийната система на човека. Блокажи и ограничаващи модели в проявата на 7те чакри – как да ги изследваме и трансформираме – методи и пътища
  • Как да освободим миналото и програмите за деструкция, идващи от поколенията назад
  • Защо е нужно повишаването на вибрационното ниво в колективния преход на глобалното съзнание
  • Проектът „Кръговете на Аз-а“ – път за цялостна трансформация във всички области от живота. 7те полета на растеж и отваряне на квантовия Аз.

Вход за участие в този модул: Дарение от сърце. Доведете приятел!

 

„ Това бе едно интересно пътешествие през причинно-следствените връзки, които пораждат кармата и трансформацията на душата. Семинарът беше на изключително високо ниво, показа различните пътища и начини за развързване на кармичните възли. С голяма благодарност!“ Ц.В.

 

„Днешното изживяване беше много полезно за мен, вълнуващо и разтърсващо в определени моменти. Отдавна се опитвам да разгадая смисъла на съществуването ни, причините за събитията и хората в живота ни, връзките им с минали животи и проявления на душата. Разбрах и още неща, които ще ми помогнат по Пътя на усъвършенстването и свободата. Благодаря! Имам нужда да се възползвам от някоя от практиките, свързани с кармата и ще го направя.“Г.К.

 

„Много съм благодарна на Ука и всички участници за това, което се случи през днешния ден! Презентацията на темата беше поставена в дълбочина, даде ми цялостност в моето досегашно възприемане и работа с кармата.“М. Е.

Сподели