Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/12/2014
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


INFINITY ART PRODUCTIONS и АСЕНШЪН ИВЕНТС Ви канят на поредния необикновен концерт-медитация „Молитва за Любов“, който ще споделим с Вас в един красив сън – сън, който няма да искате да свършва.

Орфей е учил Питагор, че музикалната хармония е израз на Космическата хармония и че както небесните тела в пространството са структурирани на хармонични принципи, така е и нашето тяло. Когато настроим тялото ни да резонира в хармония с „по-голям план“, ние се привеждаме в съответствие и баланс с мощни архитонове – Божествени дарове за нашето изцеление и трансформация.

Този Сън ще Ви отведе пред вратата на свещената притча „Молитва за Любов“, която ще отворим заедно в Молитва и Вселенски Звуци на Сферите, а после ще посетим личния храм през осъзнаването на гласа си с поредица от звукови съчетания и техники на дишане.

И накрая ще направим уникална Звукова Медитация с вибрациите на Свещените Кристални и Тибетски купи, мистичен древен и фолклорен глас, шамански рама барабан, Гонг и Хармониум ще слеят Духа, Тялото и Съзнанието, ще отворят и моста между Космоса и Земята и ще Ви свържат дълбоко с Божественият АЗ.

Концерта създават:

– Михаела Стойкова (МАЙКА-РА) с Кристални и Тибетски купи, Шамански Рама барабан, звуколечебни камертони и мистично пеене с родопски и тракийски мотиви.

– Христо Владимиров – Гонг, Тибетски купи, Индийски хармониум.

Концертът-медитация ще се състои на 6 декември (събота) от 18:30 ч. в Зала Ин на Център за цялостна трансформация Мандала – yogamandala

Вход: 15 лв. (заплаща се на място преди събитието)

* * * * *

Михаела Стойкова (МАЙКА-РА) е професионален звукотерапевт, завършила Институт за „Звуколечение и Съзнателност“ в САЩ.

„MAICA – RA интеграция“ е многостранен и комплексен подход, уникален метод за уравновесяване, освобождаване и духовно развитие. Десетки хора са опитали и усвоили благотворното му въздействие и го прилагат в ежедневната си практика.

Работи с поредица от различни специализирани звукови терапии, компютърна диагностика по гласа, съчетания от техники, една от които е високо оценена като ефект: Vibro Acoustics – терапия с прилагане на звука чрез специални устройства като различни сетове от камертони, кристални купи и звукова вибрационна маса за прехвърляне на звуковата вълна с пряко въздействие в тялото за стимулиране и оптимално функциониране на мозъчните клетки, мускули и вътрешни органи.

В дългогодишната си практика, работейки върху откриването и осъзнаването на гласа, интуитивното пеене и шаманското свързване на гласа с Духа и Вселената, Михаела създава уникална хармония – музика, която започва да резонира в съзнанието на хората като космическа. А тайната се състои в алхимичната симбиоза между вокалните импровизации на Михаела, лечебните свойства на кварцовия кристал, от които са изработени пеещите кристални купи, резониращи в 7-те основни тона на енергийните центрове в човешкото тяло, и особената мистика на българския фолклор.

Преди 2 години Михаела се завръща, за да постави началото в разпространението на науката за „Звуколечение и Съзнателност“, както и началото на медитативни звукови концерти в България и да комбинира лечебните вибрации на кристалните и тибетските купи с магията на българските фолклорни инструменти. Така се ражда Формацията „Древност & Космос“ от истински звукови шамани, които трансформират, хармонизират и довеждат публиката до състояние на пълна релаксация и транс.

Концертите на МАЙКА – РА, са Уникален „Звуков Душ“ (Sound Bath), отварящ сърцата и настройващ телата към честотите на безкРАЙното Вселенско Благоденствие.

* * * * *

Христо Владимиров се занимава с медитативна музика и мантри от осем години и свири на няколко инструмента. На концерта Христо ще свири на гонг, тибетски купи, индийски хармониум и др. Всички тези инструменти имат подчертано пречистващо и хармонизиращо енергийно въздействие, повдигащо вибрациите на физическото тяло и съзнанието.

Христо се занимава и с обертоново пеене, или пеенето на две мелодии с един глас. Това е една древна традиция, използваща естествените възможности на човешкия глас за лечение, хармонизация и духовно развитие. Намерило приложение в множество шамански практики по света, понастоящем обертоновото пеене се използва целенасочено в сферата на звукотерапията, както и в различни практики за личностно развитие и духовно израстване.

Всяка събота от 18:00 ч. Христо провежда групови сесии с гонг, тибетски купи, индийски хармониум, обертоново пеене и др., които имат за цел енергийно пречистване и хармонизация, освобождаване от стреса и напрежението, дълбока релаксация и медитация. Те ще ви помогнат да се отпуснете и премахнете стреса и напрежението, да изчистите ума си от натрапчивите мисли и да се освободите от негативните емоции, както и да се хармонизирате енергийно и да медитирате на лечебните звуци на тези древни инструменти. Сесиите се провеждат в Център за цялостна трансформация Мандала.

Сподели