Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 31/01/2016
6:30 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


В Мандала вече ще имате възможност всяка последна неделя от месеца да се докоснете до вълшебството на констелациите през етюдни форми с обявена предварително тема. Предвиден е един час теоретична обосновка за обявената тема (лекционната част е на принципа на дарение) и след това около час и половина практика

Цена: 20 лв.

31 януари,

18.30 лекция ДВИЖЕНИЕ КЪМ МАЙКАТА,

19.30 – практика

18.30 – теоретична част, в която ще научите:

Защо отношенията със собствената ни майка са в основата на нашите успехи или неуспехи и в личен и в професионален план. Как се отразяват на партньорските ни отношения и на реализацията ни в живота и как можем да излезем от омагьосания кръг на съпротива, неприемане, затваряне – привличане на кофти обстоятелства.

19.30 – практическа част, в която ще направите своята реална крачка към сближаването с майката (живота).

Кога имате нужда от тази констелация :

  • Когато включвате защитно поведение на отдръпване, вместо да покажете и да потърсите любов;
  • Бързо приключвате връзките, саботирате сами отношенията в двойката;
  • Сменяте често работата,
  • Имате склонност към депрсивност, чувство за празнота, страх от изоставяне, чувството, че трябва да се предпазвате,
  • Стоите настрана в групата, трудно ви е да се свържете с другите, дори и да искате;
  • Свързвате се с насилник;
  • Развивате зависимости;
  • Склонност към булимия, анорексия;

Водещ Ука

Повече за водещия …

В професионалния си живот успява да следва сърцето и мисията си, като се води от девиза „Живей себе си“, вдъхновявайки много хора да открият и да последват собственото си предназначение. От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство.

Професионален път: Завършва магистърска степен по българска филология и психология, както и двегодишен курс за йога инструктори към НСА. Има допълнителни сертификати по хипнотерапия, Soul Detective work, завършила е двегодишен курс по метода на семейните констелации, като непрестанно обогатява своята опитност  и професионално развитие на семинари и обучения, както в страната, така и в чужбина. Основател и управител на студио за себеразвитие Янтра.
Пътят ми в духовните ми търсения ме е отвеждал къде ли не: в Индия, Перу, Мексико, Тайланд, Бали, Египет… Симпатизирам и съм участвала в практики, процеси, церемонии и ритуали на повечето от съществуващите религии и учения – от християнството, през учението на Бялото братство, суфи практики, сема, йога ретрийти, огнени ритуали, пуджи, шамански пътувания и церемонии, ченелинг, Старгейт медитации, изследване на минали прераждания, констелации, мистични опитности и много, много други. Срещала съм се с много просветлени Учители и Посветени, търсещи и намерили, като навсякъде съм ставала част от общността, но след това съм продължавала напред и нататък, без да се спирам за дълго. Защо не спирам? Защото знам, че пътя, който ще ме отведе обратно у дома, не е извървян все още от никой друг и че този Бог, който гледа през моите очи, иска да види точно моят филм, а не някой вече направен от друг преди мен. Отвсякъде вземам по нещо и знам, че пътищата към Единното са много. Фанатизмът не ми е присърце и никого не убеждавам в нищо. Знам, че вратите, които трябва да се отворят, ще се отворят и че някои е по-добре да останат затворени. Така и с хората, с които пътя ми ме среща. Тук съм и присъствам, каквото мога – правя, благодаря за възможността, която животът ми дава да бъда част от великолепното възраждане на човека в тези времена на преход и осъзнаване. “

 

Сподели