Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/12/2015
7:15 pm - 8:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Приятели каним ви на  контактна йога за всички в Петък от 19.15ч в Йога Мандала. В практиката ще наблегнем на йогата с партньор, групови игри,танци, лечебно докосване, сближаване и изграждане на доверие между хората. В днешно време често слагаме бариери пред себе си, затваряйки се за подхранващото докосване и забравяме, че допирът между човешките същества е ключов за чувството ни за безопасност и сигурност.

Контактната йога е прекрасен начин да преминем отвъд тази бариера и да допуснем друг, познат или нов за нас човек, в личното ни пространство. С помощта на партньорите, с които ще завихряме енергията, ще се учим да се синхронизираме с ритъма на другия и да създаваме общ такт на движение. Партньорът също ще ни помага да стигнем до по-дълбоки нива на стречинг.

Практиката е подходяща за начинаещи и напреднали. В началото упражненията се правят отделно едно от друго, но с напредването се получават цял поток от движения, без прекъсване.

Тялото ни обича да се изразява, да танцува да пее, да бъде докосвано и да се движи спонтанно. Контактна Йога е един творчески и забавен начин да потопите тялото си любов, за което то ще ви се отблагодари хилядократно.

Ако притежаваме нещо истински, то това е нашето тяло и само чрез него можем да изпитаме удоволствие, удовлетворение, радост. Разбира се, да имаш скъпа кола също е хубаво, но само за разума (метаудоволствие), а умът никога не е доволен за дълго!
……………………..
Георги Ранчев се занимава с йога, фитнес, здравословно хранене, музика,пеене,Хюман Дизайн, личностно развитие, актьорско майсторство импровизации и масажи. В момента учи Философия в Софийския Университет и е отдаден на търсенето и практикуването на начини за изразяване на пълния човешки потенциал.

И както Георги открито споделя „Разбрах, че когато човек е с отворено сърце и желае да се учи, да живее в безусловната любов,тогава всички врати се отварят за него и всички мечти се сбъдват. За да потече божествената, фина енергия в тялото, енергийните канали трябва да се отворят. Колкото по-чисто е тялото ни, толкова повече мъдрост може да заземим и да останем в центъра си. Докато тялото е сковано, колкото и знание да имаме то няма възможността да се интегрира с тялото и остава само на ниво разум. А разумът много бързо се разсейва и губи фокуса.

Сподели