Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/04/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Класовете на Хаджиме са подходящи за всеки и са съобразени с физическата подготовка и състояние на групата. Класът включва елементи от Шивананда йога, Капоейра, пилатес, Бойни изкуства, както и терапевтична йога за различни често срещани проблеми – болки в ставите, раменете, глезените, коленете, гърба, врата, за освобождаване на стреса и нервното напрежение.
На 13 април, както всеки петък, Хаджиме ще проведе своя уникален по рода си клас, който той самия нарича „Dragon yoga“, но този път залата ще се превърне в пространство където музика, визуализация и йога ще се преплетат в едно. Спътник на Хаджиме в това космическо пътешествие ще бъде DJ INTICHE
https://soundcloud.com/intiche ).

ВОДЕЩ: Хаджиме
Хаджиме e изключителен професионалист и терапевт, с индийски произход, роден и израстнал в Токио. Преподава на различни места по света, като от Колумбия се премества в България през юли 2015 г. и веднага се присъедниява към семейството на Мандала. Той има 500 часов сертификат по системата на Шивананда йога.

ЦЕНА: 13лв. + дарение от 5лв. за DJ INTICHE

*важат карти Мултиспорт

Сподели