Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/12/2015
7:00 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Какво представлява процеса на трансформационно ДИШАНЕ ?

 

Той е безопасен, лесен и същевременно мощен и много ефективен метод на терапия, при който се използва комбинация от много прости невербални средства , действащи като катализатори за събуждане на собствените ни възможности за себеизцеление.

 

За кого е подходяща тази терапия ?

 

За всички вас ,

– независимо от възрастта

– за напълно начинаещи или хора с добър опит в тази практика

– за тези които са напълно здрави и искат да останат здрави

– за тези, които имат заболявания като астма, рак , сърдечни заболявания и други , породени от липсата на достатъчно кислород в тялото

 

които бихте искали чрез силата на собствения си Дъх

 

– да сте здрави и изпълнени с енергия

– да се освободите от стари травми , предизикани от подтиснати и неизразени емоции, енергии на стреса, гнева, потиснатите желания, недовършените ситуации, съхранeни в паметта на клетката.

-да се справите със страховете и ограниченията на ума и да получите яснота по отношение на вашите намерения и цели в живота
Как се практикува този метод и по какво се различава от други дихателни практики?

 

Чрез дълбоко циркулаторно дишане ,звукови вибрации и работа с тялото се освобождават енергийните канали и центрове и потокът на енергия /прана,чи,ци/ започва свободно и безпрепятствено да протича през нас.

 

Този тип дишане не цели хипервентилация, а по-скоро стъпва върху дълбокото древно знание на йога за ползите от пълно дишане при използване на диафрагмата и безусилно разширяване на дишането вместо неговото насилствено активиране.

 

Чрез процеса на Трансформационно дишане разбираме как нашият индивидуален модел на дишане отразява това, което се случва с нас на подсъзнателно ниво , и как той разкрива начина, по който възприемаме живота и определя   способността ни да изграждаме взаимоотношения си с него.

 

Създаден през 70 години на миналия век от доктор Джудит Кравитц, той се практикува в повече от 30 страни в света под ръководството на специално обучени фасилитатори и треньори по програма , създадена от TBF – www.transformationalbreathing.com .
Под ръководството на :
Руми Чолакова – сертифициран фасилитатор (CTBF) към TBF–САЩ, преминала всички нива на обучение и задължителни практики под директното ръководство на д-р Джудит Кравитц ,лайф коач ,сертифициран йога инструктор към австралийската школа SHAKTI SPIRIT YOGA и YOGA ALLIANCE,

http://www.breathforlife.eu/

Какво да облека?

Удобни леки дрехи, които позволяват свободни движения

 

Какво да нося :

Една голяма твърда възглавница , ,вода, освежител за уста

 

Важно :

В деня на практиката е необходимо да пиете много вода – 1,5 – 2 л и да сте се нахранили леко 3 часа преди практиката

 

Кога

23 декември 2015 г.

от 19 : 00 до 21 : 30 ч.

 

Къде

В център за цялостна трансформация МАНДАЛА

Местата са ограничени,моля резервирате вашето място възможно най-скоро

 

Необходимо е предварително записване в център Мандала

Тел 0894 488 809

 

Събитието е благотворителн. Средтвата ще бъдат дарени на Фондация „Самостоятелни млади хора“ по проекта „Духът на кухнята с леля Тони“

Фондацията е регистрирана официално през декемри, 2014г. Неформално работим от 2013г. В момента имаме два работещи проекта: АТЕЛИЕТА „Духът на кухнята с леля Тони“ и „Шанс за образование“. Ателиетата се провеждат в рамките на два Центъра за настаняване на деца от семеен тип, намиращи се на територията на с. Дрен, община Радомир и гр. Перник. Това е първия проект, с който стартирахме неформалната си дейност през 2013г. Тези ателиета, както сега ги наричаме имат за цел да създават в децата отношение към храната, дома и света като цяло. Кухнята е дом, уют – семейство. Тук ние създаваме нашите приятелства, учим се да общуваме и пренареждаме света. През кухнята научаваме повече един за друг и така по естествен път дойде и нашият втори проект „Шанс за образование“.

„Шанс за образование“ има за цел да дава допълнителна подготовка на деца, лишени от родителска грижа в ключови етапи на тяхното образование. Децата от тази целева група често са изоставащи, немотивирани и освен това трудно работят в група. „Шанс за образование“ им предоставя допълнителна подготовка онлайн. Предимствата са, че се работи с малки групи 2 до 3 деца, т.е. почти индивидуално. Следи се нивото на детето, не на възрастовата група или класа в, който е записано. Компютърът помага за концентрацията на децата.

Средствата, които набираме в навечерието на Коледа ще използваме за закупуването на преносимо кухненско оборудване, нови съдове и прибори, продукти, необходими за провеждане на ателиетата. Към момента работим изключително на доброволен принцип и средствата, които постъпват са от дарители.

 

Препоръчителна минимална цена на дарението – 15 лева

Сподели