Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/09/2017 - 01/10/2017
9:30 am - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Семинарът “Да се завърнеш към себе си” е покана да започнеш едно ново пътешествие в живота си. Приключение, в което ще пътуваме навътре към себе си, за да разкрием скритите си заложби, нашия гений.

От семинара ще научим, че нашият потенциал да се развиваме зависи от нагласата ни към живота и това до колко разбираме и приемаме страховете си. Когато успеем да направим това, нашите предизвикателства започват да ни правят по-силни и по-мотивирани, а не злопаметни и затормозени. Преобразуването на негативните ни модели в положителни, малко по малко довежда до това нашият естествен гений да се прояви в света.

Знаете ли, че дълбоко във вашето ДНК вие притежавате неподозирани залежи от скрит гений?

За да отключите този гений, вие трябва да изживеете едно дълбоко пробуждане в живота си.

„Да се завърнем към себе си“ ще ни помогне да видим истински своята неповторимост и да почувстваме огромния потенциал, който се крие в нас. Още по-ценното е, че ще се научим как да освобождаваме този потенциал и да реализираме гения в ежедневието си.

Семинарът  ще ни покаже, че ние вече притежаваме всичко необходимо, за да сътворим щастието, което винаги сме искали.

Главното послание на Ген ключовете е, че мисията на живота ни е закодирана вътре в нас. Тя е записана в ДНК-то ни, в носещата конструкция на физическото ни тяло. По професия може да сте лекар или алпинист, но какво се крие под това? Какво е качеството, което влагате в това, което правите? И защо правите точно това? Всяко човешко същество е една мистерия. Практическият семинар “Да се завърнеш към себе си” ще ни помогне да погледнем дълбоко в нашата лична мистерия, да видим ясно своето автентично Аз и да останем свързани с него. Всеки от нас съдържа тайно послание – гений. Целта на ген ключовете е да отключат гения и да освободят нашето уникално послание навън в света.

 

По време на семинара:

 • Ние ще научим как да бъдем по-заземени и стабилни в тялото си и как да имаме повече яснота относно висшата си цел и своя уникален гений
 • Ще имаме възможността да споделим преживяването си с ген ключовете с други хора, чрез силата на нашата аура и въплътеното си присъствие.
 • Ще преживеем 6-те линии в тялото си. Всяка линия намира проявление в различна част от тялото и е свързана с чакрите. До края на курса ние ще сме попили това знание в себе си под формата на жива мъдрост.
 • Ще научим как практически да използваме мъдростта на ген ключовете в ежедневието си.
 • Вероятно от много дълго време, ние ще можем напълно да се отпуснем в настоящето, тук и сега, просто да бъдем това, което сме.

 

В резултат на семинара, ще добием много по-ясна представа какво е усещането да сме заземени във вътрешната си стабилност и как нашата висша цел се проявява естествено.

 

Упражнения по време на семинара :

 • Индивидуални и групови упражнения, за да разберем и да въплътим ген ключовете в ежедневието си.
 • Индивидуална и групова практика от медитации за всяка една от линиите (специфичните нюанси на проявлението на ген ключовете ) в профила ни.
 • Ще се научим как да трансформираме негативите си модели (сенки) в позитивни с дълбоко съчувствие и прошка към себе си.
 • Ще се разделим на малки групи от хора, които имат същите линии като нас, за да изследваме и разберем линиите по-обективно.
 • Ще разберете линиите в профила си, които или ще нарушат вашата вътрешна стабилност, или ще я подсилят.
 • Групови и индивидуални упражнения за това как да поканим позитивите си модели (дарбите) в тялото и живота си.
 • Индивидуална работа с личните си ген ключове в 4 от най-важните сфери в живота ни – нашата мисия в живота, най-голямото ни предизвиактелство, менталното, емоционалното и физическо здраве и висшата ни цел в живота

 

За да можем да процъфтяваме в динамичните времена, в които живеем, ние трябва да сме стабилни и добре свързани с автентичното ни Аз, истинската ни същност – нашия гений. Когато разкрием по-висшата цел, която е закодирана в нас, започваме да сияем вътрешно и ставаме свидетели на прозрения. Чрез семинара ще се научим как практически да използваме ген ключовете във всекидневния си живот. Също така, ще научим къде се намира вътрешната ни стабилност и как да сме свързваме с нашия вътрешен гений.

 

Програма

30 Септември – Събота:

9:30 – 10: 30 Въведение в мъдроста на Ген ключовете

10:30 – 10:40 кратка почивка

10:40 – 13:00 Подготовка за свързване с автентичното ни Аз

13:00 – 14:30 Обяд

14:30 – 16:00ч. Житейската ни мисия

16:00 – 16:50 Пътеката на предизвикателството

16:50 – 17:00 Кратка почивка

17:00 – 18:30  Потенциала на нашата еволюция

 

01 Октомври – Неделя

9:30 – 10:30  От съзнателното към несъзнателното

10:30 – 10:40 Кратка почивка

10:40 – 12:00 Нашето сияние

12:00 – 13:00 Пътят към вътрешната ни стабилност

13:00 -14:30  Обяд

14:30 – 16:00 Висшата ни цел

16:00 – 16:30 Обобщение

16:30 – 16:40  Кратка почивка

16:40 – 18:30 – Практически упразнения и игри за изграждане на вътрешната ни стабилност и проява на личния ни гений.

 

Лектор: Елица Стоичкова, Зорница Симиджийска и Мария Цветкова

Място на провеждане на семинара: Център Мандала. Адрес: гр.София булевард „Kнягиня Мария Луиза“ 58

Дата 30 Септември (Събота) и 01 Октомври (Неделя) от 9:30 до 18:30ч.

 

Цена:

За 1 човек 140лв

За 2-ма  човека 200лв

Отстъпки:

*Цените са с включено ДДС

В цената се включва:

 • присъствие на семинара,
 • личен хологенетичен профил,
 • индивидуални  материали изготвени за всеки участник в семинара
Сподели