Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/08/2017
3:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Свободата да си! Свободата просто да бъдеш и да се радваш на осъзната връзка със себе си!

Направи го СЕГА! не чакай нещата да станат по-добри или да мине и тази поредна трудност и тогава да се погрижиш за себе си…

Научени сме да вярваме, че за да се чувстваш добре сега, трябва абсолютно всичко да ти е наред, да ти е перфектно, да си постигнал нещо „ценностно“, да имаш всичко което желаеш, да правиш всичко „както трябва“ и както желаеш.. и т.н. и т. н и т.н…. и така до безкрай…

Истината е че тези вярвания само ни отдалечават от това, което искаме и ни държат в една илюзия, където без да разбираме, чрез нашите убеждения за това „как трябва да стават нещата“, несъзнателно сме избрали да се откажем от себе си и живота си.

Не чакай утре! Не чакай първо да направиш така, че всички да са доволни и тогава ще помислиш и за себе си, направи го СЕГА!

Защото знаете ли?… така този ден никога не идва… и дните минават а ние все имаме да довършим и още нещо, да се погрижим и за още нещо, да постигнем и още нещо… или то е заради любова – „като срещна любовта си тогава ще съм стойностна/стойностен и ще живея пълноценно“… или то е заради децата, родителите, съпруга/та, работата, шефа, кариерата… и така животът ни минава неусетно, без да разбираме че не сме го живяли нито пълноценно, нито осъзнато в очакване нещата първо да се подредят, първо да се получат както искаме за всичко и за всички и тогава да започнем да живеем и да се радваме и да се чувстваме добре….

Какво означава Цялостта? Какво означава осъзнато да си свързван със себе си, с тялото си, с живота си. Защо най-важното е първо да се погрижиш за себе си?

Отвори очи, погледни с очите си сега и виж божествената красота във всичко, което съществува в теб и около теб – виж Слънцето и проявата на животворната му светлина във всеки твой миг, чрез всеки твой дъх, съществуващо във всяка твоя клетка без значение през какво преминаваш точно сега….. ти си тук СЕГА, ти си тук и живееш СЕГА, не утре когато нещата станат по-добри или точно както ти ги искаш…

И нека Слънцето Изгрее в Теб Сега! и Завинаги!

Ще бъде много съкровена среща, която ще докосне вашата сърцевина и вие ще си спомните, ще осъзнаете и ще се свържете с повече от себе си, чрез животворния поток на Любовта.

Който вече познава Наталия и взима участие в нейните семинари, медитативни техники и индивидуално работи с нея се е докоснал, почувствал и вече знае и живее с тази животворна, изцеляваща, дълбоко трансформираща и преобразяваща живота му енергия на животворяща Любов, която тя е.

Заповядайте, поканете и приятели и нека любовта достиогне и докосне всяко едно сърце н земята.

Цена: 30 лв

 

Водещ:

Наталия Накова е духовен консултант и висококвалифициран емпатичен лечител. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия.

Наталия провежда също така: Индивидуални сесии; Енергийни сесии и Сесии за двойки.

 

МОжете да прочетете повече за нейната работа и описание за нейните сесии тук: http://natalianakova.com/за-наталия/

Сподели