Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/08/2015
7:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Каним ви на  демонстрация с терапевта Христо Господинов на разнообразни масажни практики – общоподдържащи, оздравителни и съпътстващи вече стартирали лечебни процеси на различни физически проблемни зони в тялото както и представяне на практиката „Здрав гръб, здраво тяло“.
В тази едночасова сесия ще ви покажем как чрез комплексната мануална терапия могат да бъдат премахнати енергийните блокажи на различните места в тялото. Съвкупност от дълбокотъканен масаж, кинезитерапия и динамично-рефлекторни масажи на горните и долните крайници, тя подпомага и подобряването на цялостната стойка на тялото в пространството.
Ще ви демонстрираме и ефекта от дълбокотъканния масаж – особено подходящ при наличие на високи нива на стрес и физически натоварвания, дискомфорт, болки в опорно-двигателния апарат. Равномерният натиск, който го характеризира, е допълващ за приятното усещане , което съпътства терапията.
Ще станете свидетели и на някои от позициите на манипулативния масаж, който е препоръчителен при различни травми на опорно-двигателния апарат и като профилактично средство за превантивно предпазване на тялото от подобен тип проблеми.
Ще станете свидетели как чрез пасивните движения, характерни за него, може да се постигне раздвижване на определени стави и мускулни влакна.
Ще ви представим и практиката „Здрав гръб, здраво тяло“. Тя представлява множество упражнения и процедури, които биха облекчили вашето състояние. Тя ще премахне стреса в ежедневието, ще балансира тялото и духа с комплексни упражнение. Представяне на методи за правилна стойка и най-честите проблеми от дисбаланса ни.

Демонстрацията е на база дарение, като средствата ще отидат за лечение на човек в нужда.
Очакваме ви

Сподели