Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/01/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Освобождаването от излишности, негативни, стари и ненужни енергии е пътят към здравето и истината в живота ни. Да освободим токсините е нещо, за което трябва да се грижим ежедневно. Toва е осезаема наша необходимост особено след празничните трапези, мързелуване и прекаляване с нечиста храна, а понякога и токсични взаимоотношения. Само така имаме шанс за топло сърце, светъл ум, чист живот, ясен поглед върху собственото си място в него.
Кои сме ние? Как искаме да живеем? Защо сме тук? Способни ли сме да променяме живота си спрямо усещанията ни? Какви товари да освободим от себе си, за да отворим място за желаните от нас чудеса?
Квантовата физика потвърждава ролята на наблюдателя, който променя обстоятелствата на материалния свят посредством собственото си отношение, намерение и виждане. Всички ние сме тези наблюдатели на своята реалност. Нима можем да я оставим в чужди ръце? Искаме ли някой друг да дирижира НАШИЯ ЖИВОТ? Или сме готови да се разтърсим и да изкрещим: „ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ЖИВОТА СИ В ЩАСТИЕ! В мир! В пълнота и радост! Аз съм ЖИВ!!! Аз съм този, който мечтае, този, който вярва, този, който се променя и този, който дръзва да живее в унисон с Духа си.“
 
Заповядай на тази многоизмерна практика след суматохата и суетата на коледните празници.
~ Почерпи вдъхновение и идеи за един по- различен живот.
~ Ще се потопим в йога- асани, силно изчистващи ни на всяко ниво.
~ Ще направим визуализация, дишане и медитация за освобождаване от токсини.
~ Ще поговорим за храните, които най- силно чистят от токсини.
~ Ще разгледаме аспекти на менталния и духовния детокс, който много често е разковничето към здравето.
 
* Моля, всички участници да си носят удобно йога- облекло, тефтер и химикал за записване на важните моменти.
 
Водещ: Десислава Атанасова
За въпроси: 0899 774058- Деси
Цена: 18 лв.
Местата са ограничени! Задължително е предварително записване на 0894488809.
При невъзможност да присъствате, а сте записани, молим да уведомите студиото своевременно, тъй като има желаещи, които могат да заемат вашето място!
Моля, заплатете посещението преди да влезете в залата!!!
Сподели