Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/10/2016
5:00 pm - 7:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Искате ли да привлечете мечтания партньор? А знете ли как да изградите връзка, в която царуват мир, разбирателство и взаимна любов?

Известно е, че със стартирането на всяко Новолуние се пишат желания и се сбъдват мечти. „Сбъдване на мечти на Новолуние“ е част от стартираща поредица за семинари, чиято основна цел е да използваме енергията на планетите, за да реализираме най-съковените си мечти. Първи октомври е дата, която буквално е веднъж на 12 години, тъй като Новолунието, Слънцето и Юпитер ще се намират във Везни – зодията на партньорствата, любовта и хармонията. Луната е сигнификатор за жената в мъжкия хороскоп, Слънцето – на мъжа в женския хороскоп, а Юпитер в планетата на късмета. Ето защо датата е изключително подходяща за привличане на любов и ново хармонично партньорство. Заради цикъла на Юпитер, следващия такъв съвпад ще е чак след 12 години.

В този тренинг ще съчетаем високата вибрация на планетите с подходящи терапевтични практики за освобождаване на пространство и привличане на нова любов в живота ни.

 

За кого е подходящ този тренинг?

  • За хора, които дълго време са необвързани или попадат на нехармонични партньорства
  • За мъже и жени, които искат да изчистят травми с предишни партньори, за да започнат ново начало
  • За тези от вас, които искат да разберат какъв точно е мечтания за тях партньор и как да го привлекат в живота си

 

Какво ще правим?

 

  • Заедно ще чистим травми и блокажи от предишни партньорства
  • Ще късаме енергийни връзки със стари партньори, за да отворим поле за привличане на нови отношения, изпълнени с любов и хармония
  • Ще заредим полето си с енергия на любов и благодарност , за да привлечем любящ партньор в живота си
  • В малък терапевтичен формат до 20 човека ще работим индивидуално, за да разберем защо имаме повтарящи се проблеми във връзките си и как да излезем от тази „задънена улица“
  • Чрез групови практики ще изчистим концепцията точно от какъв партньор имате нужда, защото когато не знаем какво искаме, получаваме това, което не ни трябва

 

Привличане на мечтания партньор е част от стартиращата поредицата семинари „Сбъдване на мечти на Новолуние“. На тази терапевтична група ще поемем куража да погледнем навътре към себе си в своето сърце и да видим къде е скрита нашата болка. Ще направим енергийни практики, за да се освободим от нея и да изберем пътя на любовта.

 

  • За събитието няма задължителен дрескод
  • Можете да платите на място в деня на събитието или да запишете предварително на тел 0897 734 133

 

ТРЕНИНГЪТ Е ПОДХОДЯЩ И ЗА МЪЖЕ

 

ПРОМОЦИЯ: Всеки от присъстващите ще може да се възползва от 30 % отстъпка при изготвянето на подробен индивидуален хороскоп, който да даде допълнителна информация от какъв партньор имате нужда, както и кога и къде е най-подходящият момент да го срещнете. Намалението е от 60 на 40 лв. Годината от октомври до 2016 до октомври 2017 е изключително подходяща за работа с партньорства, срещане на нова любов, задълбочаване на отношенията и сключване на бракове.

Очаквам ви да работим заедно за нашия по-щастлив живот J

 

Цена:

30 лв

Водещ:

Деница Красимирова

Астролог и консултант по личностно развитие

Деница Красимирова казва, че психологията и астрологията сами са я намерили още, когато е  била на 14. Въпреки това завършва журналистика и 2 години работи като телевизионен журналист. С времето се убеждава, че истинската й мисия и призвание е да помага на жените да обичат себе си, да живеят в зравословни връзки и отношения със своите деца и партньори. Заради личния си опит в смяната на кариерата, често помага на хората да открият своята мисия и какво наистина ги прави щастливи.

През 2012 Деница Красимирова е завършила теоретичен и практически курс по Астрология към Съюз на астролозите „Иван Станчев“ с лектор Оксана Хорват-Станчева. През 2016г е завършила Академия за треньори по личностно развитие с водещ Наталия Кобилкина. Деница е преминала редица семинари и обучения по личностно развитие, партньорски взаимоотношения и квантова психология. Към настоящия момент Деница Красимирова изучава и магистратура Психология. Води семинари и индивидуални консултации по астрология и личностно развитие. Вярва, че всяка една трансформация може да бъде положителна и никога не е дошъл краят на света J

Сподели