Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/10/2014
8:00 pm - 10:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Здравейте Приятели,

ние от Българанима отново сме в Студио Мандала, София и ви каним да бъдем заедно „В Ритъм за Енергия”. Всеки месец по пълнолуние създаваме ритъм, звук и музика. Така сливаме вътрешната си вибрация с тази на космоса и общуваме щастливи, балансирани и успешни!

 

Елате на Октомврийския празник на пълнолунието!

В различни древни традиции, наричат пълнолунието през октомври Луната на капещите листа, Кървавата луна или Луната на ловците. Отбелязават я като празник на плодородието, богатата реколта и наближаващата зима.

Така ще направим и ние- като кулминация на ритмичните и музикални упражнения, ще изпълним кратка церемония, посветена на Луната на капещите листа. Затова освен доброто настроение и удобните дрехи носете малки подаръци, олицетворяващи за вас богатството на реколтата, успеха, щастието и плодородието – плодове, цветни листа, шишарки, класове жито, кратунки, сладкиши или напитки. Гответе се и да потанцуваме!

Всеки месец в Мандала:

Събираме се в дръм съркъл, дишаме, медитираме, пеем, правим спонтанна импровизация и традиционни ритуали, посветени на сезонни празници от целия свят, слушаме звуци и музика, играем игри и се смеем.

Така отприщваме натрупаните емоции, заключените възли на сдържаност и приглушено мълчание, сподавените желания, неизречените молитви. Правим равносметка на извървените пътеки, на изоставените котви, които са ни отклонявали от пътя. Поздравяваме се за постигнатите успехи, за изпълнените планове, за новите приятелства, за спечелените сърца и усмивки!

Т.е. освобождаваме се от старото и отваряме място за новото, за да сбъднем желаните дела, планове и идеи.

Наричаме си пожелания за идния месец и изразяваме намерението си да ги осъществим, чрез празник и веселие на душата и тялото, за хармонизиране с циклите на светлината и мрака, звука и тишината и дълговечния танц между Земята и Луната, по безкрайния път през космическата необятност.

 

Подходящо ли е за мен?

Кратък отговор – ДА! По-пълен отговор – За да участваме не нужно да бъдем опитни, нито да сме виртуозни артисти. Просто ще свирим, пеем и празнуваме заедно, ще се радваме и благодарим за плодородието и красотата. Достатъчно е да бъдем смели, ентусиазирани, да желаем да споделяме, да сме осъзнали присъствието на детето в себе си или поне, да не се боим, че можем да го срещнем! J))))

Когато идвате, молим – помислете за вашите деца под 10г. Ще бъдат ли съпричастни или е по-добре да им осигурите отделно забавление?

ВХОД: Имаме желание познанието, музиката, ритъма, движението да достигнат до колкотото се може повече сърца и души, да бъдем щастливи и заедно. Затова, за първи път ще приложим принципа на Споделената икономика.

Какво е споделена икономика на практика:
Цената за вход е 20лв., но всеки желаещ е добре дошъл да присъства, дори да не може, да си позволи, да плати цялата сума. Тогава той оставя толкова, колкото може.
Ако желаете може да оставите и повече от 20лв. По този начин ще помогнете на някой, който не е могъл да заплати пълната стойност.
Така ще дадем пример как можем да бъдем съпричастни един към друг, да създаваме устойчива среда на развитие и разпространение на знание, където принципът на печалбата не е основната движеща сила, а духът на другарство и взаимопомощ. Ако искате да допринесете това да се превърне в общ принцип – заповядайте, вземете и другарче 🙂

Кой ще ни води: Сами (Владимир Самурков) и ПранаАна (Анна Йовкова).

Сподели