Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/04/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


По рождение всички имаме една невидима пъпна връв, която ни свързва с пулсиращия ритъм на Вселената. Танцът е най – естественият израз на тази връзка с космичния танцьор Натараджа (форма на Шива), който създава Вселената със завихрящите си движения.

Танцът е средство за освобождаване от умората, неудоволетворението и проблемите. Танцът е древен метод за свързване с Духа на Твореца. Представете си племенните хора, танцуващи край огъня, робите практикуващи бойно изкуство под прикритието на танц, познат днес като капоейра, спонтанното поклащане на човек със слушалки в метрото. Всеки е роден с дарбата да танцува, но не всеки е имал достатъчно късмет да отрастне в освободена от предразсъдъци среда.

Екстатичните танци са спонтанен и медитативен танцувален подход, в който се оставяме на потока, насочвани от Сахаджа – спонтанното движение на Прана Шакти в тялото ни.

В това уютно и добронамерено поле те каня на едно спонтанно и разтърсващо завръщане към космичният танцьорът в душата ти, който жадува да твори чрез тялото ти.

За Деви

Заедно с преподаването на флоу йога, Деви обожава да интегрира и танцът като метод за осъзнаване на по-широкия аспект на реалността. Модулът „Йога транс денс“ от йога трейнинга на Шива Рей и дава основа, върху която тя изгражда собственото си усещане за свободен танц. Преди няколко години за рождения си ден, тя предлага тази практика като подарък на гостите и в Йога Мандала. Тяхното споделяне за много силни и трансформиращи преживявания и дава стимул да разработи практиката и да я предложи в тези променливи времена, когато вътрешното усещане за сигурност може да бъде усетено само ако се чувстваме комфортно в динамиката на живота.

За кого е тази практика:

  • За всеки, който търси истината за себе си
  • За всеки, който вярва, че танцът е Божествен
  • За всеки, който обича да танцува
  • За всеки, който си мисли, че не може да танцува
  • За всеки, който има нужда от творчески заряд
  • За всеки, който има нужда да се разтовари
  • За всеки!

Цена: 13 лв

Сподели