Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/03/2018 - 15/04/2018
8:15 pm - 9:15 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Целта на курса всеки да се научи да навлиза в състояние на будност в „психичен сън” при пълна релаксация и съзнателен контрол върху тялото и ума.

Йога нидра е систематичен метод за предизвикване на пълна физическа, умствена и емоционална релаксация. Терминът йога нидра произлиза от две думи: йога, която означава единение, или съсредоточено осъзнаване и нидра, която означава сън. По време на практиката йога нидра изглежда, че човек сякаш спи, но съзнанието му функционира на едно по-дълбоко ниво на осъзнаване. По тази причина йога нидра често е наричана „психичен сън“ или „йога сън“.
ЙОГА НИДРА има релаксираща ефект на няколко часа обикновен сън. Ето защо йога нидра е една от тайните на свръхчовешката работоспособност и енергия на много велики йоги, които са успели да постигнат толкова много в един кратък живот. Практиката на йога-нидра помага за намаляване на напрежението и тревожността. Вегетативни симптоми на висока тревожност, като главоболие, замаяност, гръдна болка, сърцебиене, прекомерно изпотяване, коремна болка са добре отстранени. Йога Нидра е използвана, за да се справи с пост-травматичното стресово разстройство.

Курсът включва 8 практики с продължителност 60мин.

Цена :110лв.

Водещи практиките: Станислав Исуски и Павел Гюров

Занятия:

сряда – 20:15 – 21:15

четвъртък – 20:15 – 21:15

Начало: 21 март

 

За повече информация може да се обърнете към Станислав Исуски – 0876301011 или Павел Гюров – 0883456764

Сподели