Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/04/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В нашата 3-та женска среща ще докоснем една чувствителна тема – нашето его, нашето място в света и нашето усещане за лична стойност. Егото е онази наша идентификация с мислите, която може да ни постави в капана на сериозността. Сериозността върви ръка за ръка със сравнението, с поемането на непосилна отговорност, с идентифицирането с мъжки роли, които отнемат от творческата флуидна енергия на жената. Ще изследваме онези модели, които ни карат да се сравняваме, да се самооценяваме да се поставяме под и над другите, да живеем по правилата на авторитетите в живота ни, вместо по ритъма на сърцето ни.
Ще ви насочвам с правилните въпроси и практики, които да извадят наяве ролите ви, онези “трябва”, които отнемат от енергията ни и ни отдалечават от истинските извори на силата ни. Ще ви предложа изграждане на здравословна връзка с ЕГОТО, чрез заемене на правилната позиция в света, чрез намиране на точното място, което е отредено за всеки от нас.
Ще се отправим на лов и за онези вярвания в нас, които са много по-силни от съзнателните ни желания и които се проявяват под формата на спънки по пътя на реализацията.
Ще ви запозная и с една неподозирана енергия в желанията ви, която е причина да не постигате резултатите, или да не може да ги задържите.
И също ще ви споделя идеята за не-амбицията като естествен път в живота.
Аз вярвам, че всички ние знаем вече това, но в това споделено пространство всяка ще има възможност да се вгледа дълбоко в простора на сърцето си и да улови сама клопките на обусловеностите си.
И най-вече ще преживеем всичко това през телата си, чрез свързване пулсиращата информация на истината в клетките ни. Чрез игра ще се научим да дефинираме границите си и вместо да казваме ДА или НЕ на другите, да се научим да казваме ДА на себе си.
И ще завършим с игра, която да върне виталността ни.

Водеща – Деви – http://deviflow.com/devi/
Обмен – 20 лв.
За участничките в програма Разпери Криле – включено

Сподели