Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/11/2016
11:00 am - 12:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Екпресивното рисуване развива навика да насочваме погледът си навътре, да се концентрираме в себе си, да се себеизразим. Упражнявайки го, ще имате хармония, баланс и вътрешната сила на истински творец в живота си. Може да дефинирате свои емоции и да се освободите от тях, което ще ви даде лекота и нов поглед върху вас и света. Освен това … забавно е! 🙂

„Какво е това събитие?“
Място и време, където ще дадете форма на емоции, мисли, съвсем спонтанно и с лекота. Имате възможност с инструментите на изкуството да изразите вътрешното си богатство. Не се изискват художествени умения!

„За кого е подходящо?“
За тези, които искат да отворят пътя на творчество и да се свържат със себе си. Творчеството не е непременно свързано с рисуване, но може рисуването да е ключово за творчеството във вашия живот!
За развиващи се личности, по пътя към хармонията и баланса, бъдейки осъзнати.
За търсещите хора, които обичат да опитват нови неща

Всеки месец се провежда в Мандала, заповядайте!

Цена:
15лв

Водещ:
Часовете се водят от Сави Дилова. Тя е фотограф и художник, който работи и екпериментира с различни похвати и инструменти на изкуството. Нейни творби може да намерите в галерии, на арт базари и арт магазинчета. Нейна самостоятелна изложба може да видите в Плюс това от 28ми Октомври до 20 Ноември.

Сподели