Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/05/2018
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


За първи път в център Мандала Мон те кани на екстатични танци с Live DJ сет. Това няма да е поредното парти, а практика, в която ще можеш да преживяваш, дишаш и танцуваш в защитената среда на едно от най-хубавите йога студиа в София. Ще започнем с нежна релаксация, за да отпуснем телата и да се свържем с дъха си. Подбраната музика ще ни въведе в света на усещанията ни, където ще останем, за да се освободим от натрупания стрес, блокажите и напрежението, които си носим постоянно. Ще завършим със сладка Шавасана, а защо не и прегръдки. Очакваме те на постелката.

Кой ще бъде нашия гост DJ ще разбереш съвсем скоро!

За екстатичните танци

Екстатичните танци са практика, която цели да вкара ума и тялото в състояние на активна медитация. От тук можем да преживяваме емоции, които в еждневието е лесно да подтиснем или пренебрегнем. През танца си позволяваме да изразим себе си по начина, по който се чувстваме точно сега без да задържаме нищо. За да танцуваме по този начин не е нужно да имаме предварителен опит, дори не е нужно да се възприемаме за добри танцьори. В тази практика няма условности, нито зададени модели, които да следваме. Необходимо е единствено да дишаме, да слушаме музиката и да се отпуснем в това, което се случва сега.

Ползите от този тип движение са много. 
• Създаваме по-добра връзка с тялото си
• Намаляваме нивата на стреса
• Стягаме тялото и изгаряме калории
• Изхвърляме токсини от физическото и фините си тела
• Свързваме се с дивата си натура
• Преживяваме усещане за свобода и естествен екстаз, които са напълно достъпни за всички нас

За Мон
https://goyogaflow.com/about/

Кога: 18.05, 19:00-20:30
Къде: център Мандала
Водещ: Мон + гост DJ
Цена: 20 лв
Местата са ограничени! Запази своето на 0894488809

Сподели