Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/02/2015
12:00 pm - 5:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


14 февруари 2015 – 12.00 – 17.30 ч.

Медитация – ченелинг  15.30 – 17.00 ч.

На 14ти февруари празнуваме любовта. Тя има много измерения и нюанси, любов към себе си, към семейството ни, към приятелите, към партньора, към Земята, към Ангелите, към Бог… В който и аспект да вземем любовта, тя ни издига на високо, смекчава сърцето ни, прави ни по-добри и всичко в живота ни става възможно.

На този ден ви каня да се потопим в енергията на любовта, наречена ШЕН АРИН с една Медитация – ченелинг с големия Ангел Шамуел. ШЕН АРИН е енергия, която ни подтиква да се обрънем към себе си и да откликнем на своите желания и нужди, учи ни да се обичаме и да сме внимателни към себе си, така както сме внимателни към другите. Това е енергия, която прониква дълбоко в душата, там където все още има тъмнина и лекува отдавна забравени травми и емоции. Освобождава ни от взаимоотношенията с хора, които вече не са ни необходими. Изчиства цветовете на аурата ни, дарява ни каризма и прави контакта ни с хората лесен и приятен.

Ще имате възможност и да изберете специален подарък за любим човек или за себе си от сребърните бижута със символите на древна Атлантида, или още познати като Кристалите на светлината, Кристалите на божествената действителност. В кратък ченелинг ще ви предам лично послание от душата на човека, за когото е подаръка и ще ви посъветвам кой символ и защо е най-подходящ за него в момента.

С радост ви очаквам да се видим на празника!

Илиана Севилла

*** Участието е на база дарение

*** Моля да заявите своето участие на тел: 0886802930

 

За водещата Илиана Севилла

Илиана Севилла се занимава с енергийна работа от 2008г. Тя е биоенергиен терапевт, тренер на Кryonschule, Германия и медиум. От 2012г. живее и работи в България.  Работи с групи или индивидуално с енергиите на Ангелите (Михаил, Рафаел, Лумина, Шамуел и др.), групата на 36-те висши съветници на светлината (Лорд Сананда – Исус Христос, Мелек Метатрон, Крайон, Серафис Бей, Сен Жермен, Лейди Нада, Кутуми, старите Богове Шива, Тот и др.). В сеансите и семинарите е застъпено използването на  древните символи от Атлантида, наричани още Кристали на Крайон или Кристали от божествената действителност. Тези символи са специално дадени на хората и на Земята в настоящия момент, за да се улесни прехода им към по-високите измеренения. През 2008г. Илиана Севилла създава и своя линия сребърни бижута със символите от Атлантида, за да може духовната работата да се съчетае със красивото и земното.

Сподели