Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/01/2016
12:30 pm - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Водещ: Надин Низешезин

Цена: 50 лв

За да тръгнем по пътя към себе си, ще трябва да се осмелим да направим първата стъпка – да простим. Ако ние искаме да си наточим вода и отидем на извора с една пълна делва- няма как да стане. Първо ще ни се наложи да изпразним делвата. Точно това ще направим и ние – ще изпразним нашите „делви“ от всичко ненужно там. За да направим място на новото, свежото и жизненото да влезе в нас, най-напред ще трябва да се отървем от старото. Може да знаем, че в мазето има толкова стари и никому не нужни вещи, но все отлагаме да го почистим. Същото правим и с нашето подсъзнание – складираме ли складираме какво ли не. А дали всичко ни е нужно? Трупаме гняв, обида, огорчение, ревност, завист, злорадство, яд, съжаление, самосъжаление и какво ли още не… Попитайте се, за къде ли ще ви потрябват? Или може би ви е приятно да агонизирате, прилепнали към миналото? Е, ако е така – продължавайте да го правите. Но, ако все пак стигнете до извода – „Трябва ли целият този товар да го нося до края на живота си? Защо го правя? Другите ли наказвам по този начин или себе си?“, тогава можете да продължите нататък, ако ли не, можете още сега да се откажете.

Семинарът е една от стъпките от събитието :“Стъпка по стъпка към себе си“ – Поредица от семинари за личностно развитие състояща се от 8 стъпки

Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана+” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие под заглавие: „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”. За повече информация тук:

Сподели