Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/10/2017
6:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


КАКВО Е КСАСС?
Система за самоусъвършенстване – дух, душа и тяло

Духовна и физическа практика за самостоятелно самоусъвършенстване без гуру Практиката активира по естествен начин заложената във всеки един от нас програма за духовно саморазвитие. Учителят това си ТИ!

Системата работи в три направления едновременно – дух, душа и тяло. Така се постига три пъти по-бърз растеж. За всяко направление има инструмент, който е проверен в дългогодишната практика на моите учители и в моя личен опит във всички прераждания.

За духа и душата (съзнанието) инструментите са медитация, концентрация, релаксация и дишане. Основно работим с ДАО дишане за захранване на „златния зародиш“.

За енергийното тяло – връзката между материя и дух – работим с основните енергийни упражненея в Ци Гун – Дървото на живота, Квантово зареждане, Подпиране на Луната и небето.

Здравето на физическото тяло зависи от състоянието на гръбнака и корема. Заради това инструментите за тяло са комплексите за гръбнак и корем от СВАРГА.

Системата е силно повлияна от СВАРГА – системата на моя учител, праноеда Дмитрий, и е омекотена с ДАО Ци Гун. Така се получава баланс между енергията на СВАРГА и мекотата на духовната работа с ДАО Ци Гун.


БАЗАТА НА СИСТЕМАТА КСАСС 

В програмата използвам елементи от йога, но не съм йога. Използвам елементи от Ци Гун, но не съм Ци Гун майстор. Използвам елементи от Дао, но не съм даоист. Така както Христос не е бил християнин.

Практиката е създадена въз основа на 5 други практики.

1. СВАРГА – учител: Дмитрий Лапшинов 
2. ДАО Ци Гун – учител: Учител Красимир Нанев 
3. Учението на Бялото братство – учител: Елезарх Хараш 
4. Хата йога – учител: Емил Златев 
5. Адвайта веданта (Мигновено просветление) – учител: моя Свръх Аз.

За първите 20 записани се гарантира стелка и одеало за йога. Моля елате с леки и удобни дрехи без значение какви.

Цена:
40 лв в брой

Водещ:

Ник Сега

КОЙ Е НИК СЕГА? 
– КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ 
– СЪЗДАТЕЛ И ИНСТРУКТОР ПО КСАСС 

„Моята биография няма значение. 
Важното е какво съм сега.“ 
Дмитрий Лапшинов

НИК СЕГА се обучава в продължение на 3 години при Дмитрий Лапшинов и е частичен праноед. Пробно е бил на прана в продължение на два месеца – състоянието на организма остава напълно устойчиво и работоспособно. Ник Сега е вегитарианец на смесено хранене, състоящо се от физическо 10% и енергийно 90%.

Ник Сега има повече от 30 години опит в Йога, Ци Гун, пранаяма и медитация и сега преподава системата КСАСС на желаещите да постигнат здраве, духовно и материално саморазвитие, да станат праноеди и осъзнати космически същества, свободни от земния инкарнационен цикъл.

Ник Сега е космическо съзнание, което идва от космоса, за да помогне в прехода към следващото измерение. Ник има и няколко други прераждания в човешко тяло, но повече са като извънземно съзнание.

ДМИТРИЙ ЛАПШИНОВ е пълен праноед от 5 години. Не яде никаква физическа храна. Пие само вода и може да пребяга в планинска местност 20 км, след това да плува 4 км, като същевременно има достатъчно тонус и енергия за редовна практика на Ци Гун всеки ден по 4 часа.

БИОГРАФИЯ

– 1967 г. Ник се ражда във физическо тяло
– 1970 г. Изпада в състояния на дълбок покой (на 3-годишна възраст)
– 1976 г. Започва множество осъзнати астраклни пътувания извън тялото (на 9-годишна възраст)
– 1985 г. За пръв път вижда светлината на свръхаза в себе си (на 18-годишна възраст)
– 1987 г. започва обучение при Елезарх Хараш от Бялото братство на Учителя Петър Дънов, гр. Варна
– 1993 г. Започва практика на Йога при Емил Златев, гр. Варна
– 1995 г. Отваряне на третото око. Започва да търси практика, която ще го доведе до осъзната среща с Бог вътре.
– 1998 г. Посветен от индийския учител Гуриндер Синг в Йога на Звуковия поток „Сант Мат“. Практикува медитация и Хата йога.
– 2001 г. Започва да практикува осъзнато сънуване по Карлос Катанеда
– 2008 г. Преживява състояния на енергийни просветления, осъществява връзка със свръхаза си и написва прозренията си в книгата АЗ СЪМ СЕГА. (Въшната практика по това време е пълно йога дишане и малко асани.)
– 2012 г. Започва практика на Ци Гун при Красимир Нанев, гр. Варна
– 2013 г. Започва обучение при праноеда Дмитрий Лапшинов (гр. Санкт Петербург, Русия) 
– 2015 г. Получава от космоса духовната практика КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ АЗ СЪМ СЕГА и започва да я преподава успешно в София, Бургас и Варна.
– 2016 г. Създава КСАСС и продължава с водене на практики и семинари в трите града. Активира праната и намалява храната. Общо стабилизиране на всичко в живота в следствие на квантовите скокове от практиката. 

Сподели