Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/08/2015
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Светлинна Йога, японски упражнения за гръбначния стълб, дишане, биоенергийни упражнения, упражнения за детокс на цяло тяло и тонизиране на вътрешните органи, светлинна медитация, звуково тониране и обща информация за живот без болки в гърба и кръста.

Водещата на часа ще сподели с всички, които имат проблеми с болките в гърба, че е минала по този път и знае какво е да си частично обездвижен и лишен от възможността да извършваш някои елементарни движения без да изпитваш болка. След ражданията на двете й деца с трудност ставала от леглото заради болки в кръста и гръбначния стълб, помагала си с ръце, чувствала се стара и болна. После решила, че това не е за нея и трябва да го промени.

Деси вече е убедена, че всеки може да промени усещанията, които често приемаме за даденост и че не бива да се примиряваме с болката, била тя физическа или душевна.

Упражненията, които ще научите въздействат на капилярите в цялото тяло, регулират кръвното налягане и работата на сърцето и премахват блокажи по хода на гръбначния стълб. Те подобряват метаболизма и го балансират, както и въздействат на цялата ендокринна система от жлези с вътрешна секреция.

Часът е подходящ за начинаещи в йога и енергийни практики. Подходящ е за хора, които искат да подобрят общото си здравословно състояние, да се чувстват спокойни и в хармония със самите себе си и със света. Може да се включите в този специален час, ако сте личности, търсещи здраве, щастие и духовно развитие.

Всеки ще запомни от тази практика, това, което ще е полезно за самия него.

Ще научите повече за мудрите и как действат те? Мудрите помагат да се освобожди блокираната в тялото ви енергия- в енергийните канали, наречени нади и в енергийните центрове, наречени чакри. Те насочват освободената енергия така ,че да ви помага да постигате целите си и да се справяте с проблемите на ежедневието. Те са свещени, древни и лечебни упражнения, съчетани със специален начин на дишане( дихателни техники), движения на очите, мантри, медитации, визуализации, молитви и утвърждения, които допълнително увеличават силата на всяка мудра. Не е необходимо да сте практикували йога. Щом сте в състояние да движите свободно ръцете си и да обръщате внимание на дишането си, значи можете да използвате тези древни целебни техники, за да обогатите живота си- където и да сте, само срещу няколко минути дневно!

Ще научите няколко полезни мудри, които ще ви помогнат :

  • Да премахнете бързо умората;
  • Да забавите стареенето, да изглеждате красиви и млади, да изчистите своята аура;
  • Да предотвратявате стреса, дори и в пикови моменти, когато усещате, че „ бушоните ви прегарят“;

И още нещо- НОСЕТЕ СИ ШИШЕ С ВОДА, НА КОЯТО ЩЕ ВЪЗДЕЙСТВАМЕ ЕНЕРГИЙНО И КОЯТО ПОСЛЕ ЩЕ ВИ СЛУЖИ КАТО ЛЕКАРСТВО!

NB!: Ще завършим нашата енергийна практика отново с томбола за спечелването на красиви ОБЕЦИ от кристали, въздействащи всички чакри, направени от Деси.

Водещ: Деси

Цена: 15 лв

Сподели