Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/09/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ангелите са около нас, дали вярваме или не, това е така.

Историите за ангели не са част само от Християнството, те са разпространени в много култури и религиозни традиции. В исляма се приема, че тяхната свещена книга, Коран, е диктувана на пророка Мохамед от архангел Гавраил. Религията на мормоните е била дадена на техния основател Джоузеф Смит от ангел, наречен Морони. Влиянието на ангелите се разпространява в много посоки, закриляйки любящо човечеството с мир, състрадание и висша мъдрост. Дори бърз поглед в Интернет в наши дни ни разкрива хиляди разкази за лични срещи с ангелски същества. Хората, споделящи своите истории, идват от всички области на живота, от разнообразни култури и религиозни традиции. Как става така, че ангелите влияят на толкова различни хора по такива удивителни начини?

Ангелите не са човешки същества, нито имат човешки облик. Ние сме склонни да им придадем човешка визия, за да можем да ги разберем. Ангелите са пратеници на Бога, те всъщност са светлинни същности, които служат всеотдайно на Вселената с любов, по начин, по който ние не винаги можем да разберем. Ситуациите, когато се явяват ангели и спасяват хора от травма или смърт са безкрайно много. Дали служат на човечеството глобално или посещават един човек, ангелите действат винаги с най- висшата Божествена и любяща енергия. Малките задачи са също толкова важни за тях, колкото и големите.

А вие вярвате ли в тях? И знаете ли, че ако не ги помолите за помощ, те може и да не се отзоват, защото нямат за цел да нарушават вашата свободна воля. Как да се свързваме с тях? Кои от тях за какво отговарят? С кои кристали можем да се свързваме с разкичните ангелски същности? Какви да са молитвите, които бихме могли да използваме за тази цел? Когато имаме проблем и не знаем как да постъпим- най- лесния път е да помолим ангелите да ни оказажат съдействие? Как да разбираме дадените от ангелите отговори на въпроси, чиито решения ни терзаят? Как да тълкуваме знаците, които стигат до нас? Как да разбираме символния език, с който ангелите ни говорят?Елате да отговорим на тези въпроси

В труден момент от живота си водещата на семинара Деси Атанасова получава ангелски напътствия за своите бъдещи действия. Когато осъществява напътствията тя намира безболезнено решение на проблемите си, които изчезват сякаш с магическа пръчица. В такива моменти не е възможно да останеш скептичен и да не повярваш, че ангелите са действителен факт. И до днес Деси всеки ден се допитва до техните съвети и напътствия и вярва, че всеки човек може и трябва да го прави. Ангелите са важен съюзник в нейните трансформиращи енергийни практики. За да работиш с ангелите не е нужно да си медиум или да имаш някакви специални дарби, те помагат на всеки, ако той има желание да работи с тях. В тези семинарни практики  Деси ще сподели своя личен опит от работата с ангелите. Ще е необходимо да носите тефтер и химикал, за да запишете важни моменти, касаещи теорията. Ще бъдат направени няколко ангелски медитации и дихателни упражнения, които да въздействат отпускащо на физическото тяло. Ще участвате в ангелски ритуал за изчистване на аурата, съчетан с кристалотерапия и аромотерапия, а на финала двама от участниците ще получат спрей с етерични масла за свързване с ангелите и колие от естествен кристал, програмирано с ангелска молитва.

Специалните практики за връзка с ангелите са с продължителност 2 часа. Цена: 18 лв.

Запазете още сега своето място на рецепция в Мандала: 0894 488 809

Сподели