Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/12/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Биоенергийни упражнения, дихателни техники, теоретична база, медитация, кристалолечение, ароматерапия, звуково тониране, визуални методи, мудри, крии и работа с утвърждения за Сърдечна чакра за активиране не на любовта, милосърдието и духовния потенциал на човека. РАБОТА ВЪРХУ ИМУННАТА ЗАЩИТА.
Водещ: Десислава Атанасова
Дати: 21 декември (четвъртък)- 18.30ч. в Мандала
Часът е подходящ за напълно начинаещи в йога и енергийни практики.
ЧАСЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС, АКО МОЖЕ ДА ОТГОВОРИТЕ С „ДА“ НА СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:
– Критични ли сте – към себе си или към другите?
– Често ли се чувствате потиснати, песимистично настроени и/или самотни?
– Имате ли проблеми с връзките? Може би сте твърде взискателни, вкопчващи се, ревниви или зависими? Или пък сте твърде жертвоготовни- вечният мъченик?
– Забелязвате ли, че твърде много се месите в живота на другите хора?
– Преживели ли сте някаква травма между 12 и 16-годишната си възраст?
– Страдате ли от проблеми със сърцето, белите дробове, млечните жлези, ръцете; белодробни проблеми- астма или дихателни затруднения; имунен дефицит; болки в гърдите; напрежение между лопатките?
 
Анахата е централната чакра в нашето тяло, разположена в самата среда на гръдния кош. Тя е 4-тата чакра отгоре- надолу и 4-та отдолу- нагоре. Свързващо звено между земните и духовните центрове на енергия. Разположена е близо до Тимусната жлеза, отговяряща за нашия имунитет и здраве в най- общ план. Затова е така важно тази чакра да е балансирана.
Когато 4-та чакра е БАЛАНСИРАНА И ОТВОРЕНА човек е състрадателен, милосърден, умеещ да дава и да получава любов, обича другите без условие и вижда във всичко Бога. Той се намира в хармонични отношения, пълен е със съчувствие, доброта и прошка. Приема, че всичко е така, както трябва да бъде, не желае да доминира над другите и се интересува от това как те се чувстват, ясно осъзнава предназначението си в живота, осъзнат е за целите и отговорностите си, чувства се удовлетворен и оптимистичен.
Ако АНАХАТА е БЛОКИРАНА И НЕБАЛАНСИРАНА човек изпитва ненужна привързаност, зависимост от любов и от мнението на другите хора, той се съмнява в съществуването на любовта и се страхува от отказ, в него се трупа пасивна агресия, той е самотен и тъжен. Такива хора много често сами се изолират от другите, затвяряйки сърцето си, за да не бъдат наранени, те са понякога жестоки, ревниви, неблагодарни и неспособни да обичат истински, не се интересуват как се чувстват другите, коравосърдечни са, завистливи и язвителни, в тях има стаена омраза. При тях тази мъка и затвореност на сърцето се изразява почти винаги във физически симптоми и редица заболявания: сърдечносъдови, респираторни, заболявания на белите дробове, хипертония, депресия.
Анахата е затормозена, замърсена и затворена, ако страдаме от синдрома на „разбитото сърце“, ако тъжим за починали близки или хора, които сме загубили и с които сме се разделили.
 
Тази практика не е подходяща за бременни жени, заради специфичните дихателни упражнения. Подходяща е за хора, които искат да заобичат другите, но това им е трудно напрактика и не знаят защо е така и как да го постигнат. Подходяща е за хора, които искат да обичат себе си и да се чувстват спокойни и в хармония със себе си, както и за хора, търсещи духовно развитие и промяна в гледната точка.
 
 
Ще акцентираме на енергийни упражнения за пробуждане на любовта, за пускане и освобождаване на стари енергийни модели, за изчистване на стара неработеща информация от нашето същество. Ще изчистим мозъка от напрежението и тъгата от миналото. Ще разрушим системата от стари вярвания и ще се докоснем до божественото в себе си, ще излезем от границите на съзнанието си и ще осъзнаем, че всички ние сме духовни същества, на които е дадено да съществуват в човешки живот и да чувстват любовта, която тече през сърцето.
 
Ще направим Медитация за отваряне на 4-та чакра- „цветето на любовта“, както и Визуализация за въздействие върху чакрата.
 
ВАЖНО!!! Практиката включва около час теория и час практическа работа. Носете си тефтер и химикал за записване на важните теоретични моменти, както и удобно облекло за йога (за практическата част). Водещата си запазва правото на промени в програмата на специалната практика.
.
NB!: Ще завършим нашата енергийна практика с томбола за спечелването на красивo бижу от кристали, въздействащи върху чакрата на ЛЮБОВТА.
 
За въпроси: 0899 774058- Деси
Цена: 18 лв.
Местата са ограничени! Задължително е предварително записване на 0894488809. При невъзможност да присъствате, а сте записани, молим да уведомите студиото своевременно, тъй като има желаещи, които могат да заемат вашето място!
Моля, заплатете посещението преди да влезете в залата!!!
Сподели