Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/09/2017
7:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Есенното равноденствие е момент с особено значение за много култури, символизиращ плодородието, равновесието и мъдростта. Тогава се извършват важни обреди, свързани с прибирането на реколтата и посяването на следващата, която ще спи под земята през зимата и ще се роди напролет. Продължителността на тъмната и светлата част на деня се изравняват, за да започне денят постепенно да намалява. А растежът и плодовитостта достигат своя предел и настъпва период на забавяне, разпад и покой – природата символично се обръща навътре. 

 

В хармония с природните цикли, в деня на есенното равноденствие и ние ще се обърнем навътре към себе си с ритуал, чрез който ще култивираме вътрешното си равновесие и ще си направим равносметка за пътя, по който вървим и къде искаме да отидем. Ще започнем половин час преди залеза на Слънцето и ще завършим половин час след него, за да почетем баланса между светлината и мрака на този ден. Ще се съберем около есенен олтар и чрез медитативни техники и щипка приложна магия ще пожънем с благодарност, това което сме посяли през изминалите месеци и ще посадим семената на бъдещите си начинания.

 

Елате да се слеем заедно с енергийния импулс на есенното равноденствие, за да дадем тласък на развитието и промяната в живота си!  

Цена: 8 лв

 

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор, астролог и основател на HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и в момента е член на съюза. В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, курс по ведическо хранене и др. Понастоящем, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг“. И е редовен автор в списание „Йога за всички.“

Сподели