Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/09/2018 - 30/09/2018
10:00 am - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


В навечерието на есента, когато светлината намалява, те каним на емблематичния ни Фестивал на Изобилието с тема : Зората на новото начало. Сливане. 

Ще разсъблечем обвивката си от стари схващания, чужди намеси и заучени модели и ще се потопим в дълбоките води на психето, където ще се срещнем със сянката си, ще се изправим срещу страховете си, ще опознаем инстинктите си, колектива в нас..и нашата роля в него. Ще грабим с пълни шепи от огъня, който бушува зад маската ни, за да изплуваме на брега освободени, леки, съединени с извора.

На 29-ти и 30-ти септември в център за цялостна трансформация „Мандала“ ще слеем изтока и запада, науката и езотериката, деня с нощта и в пътешествието към себе си за единствен водач ще оставим сърцевината си. Ще създадем защитено пространство, в което да осветим сянката и да затвърдим светлината. 

Защо сливане?

Човек може да направи много неща сам, но не и всичко.

За нас Сливането и съюза имат за цел разпределение на ресурса по коректен начин. Запалването на искрата вътре във сърцето, поддържаща топлината, растежа и вдъхновението. Целта на този фестивал ще бъде да постави в центъра индивидуалната същност която е подкрепена от племенната воля. Ще акцентираме върху непреходната тема за синтез, разгръщане и обединение. Обединението на личности и интереси в полза на индивида и на социума. Сливане в посока да се извади най-доброто от нас, или поне на колкото сме способни в този момент-:).  Именно това е причината да правим това което правим, да поддържаме защитено пространство в което всички  да дишаме спокойно и свободно. Да откриваме потенциала и себе си, без да взимаме от въздуха на другия, споделяйки общо пространство.

Ще слеем миналото и бъдещето в трепетния момент на настоящето, когато е възможна промяната. Лятото свърши, но промяната продължава. Идва моментът на слизане в Подземното Царство, където намаляващите дни ще ни отведат. Ние ще запалим факлата на сърцето ти, за да имаш навигация през тъмните лабиринти на подземния свят и да останеш в контакт с истината на душата ти. Затова и практиките ще са насочени както към утвърждаване на светлата ни страна, така и към изледване на сянката ни.

Оставяме новите начала за понеделниците, в края на септември ще се върнем към автентичността си.

Пространство за теб,

Пространство за мен.

В центъра си ти. 

 

КАРТИ МУЛТИСПОРТ важат. Моля запишете се като оставите номера на картата си на 0894 488 809,  info@yogamandala.net

Еднодневен билет

до 31 август
20 лв

Двудневен билет

до 31 август
30 лв

Еднодневен билет

до 28 септември
26 лв

Двудневен билет

до 28 септември
36 лв

Еднодневен билет

в деня
36 лв

Двудневен билет

до 31 август
46 лв
Сподели