Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/07/2015
8:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Пълнолунието бележи момента от месеца, в който Луната започва да намалява, подкрепяйки на енергиен план пречистването и освобождаването от всичко старо и ненужно, което повече не работи за нас. Чрез огнената церемония ще засилим този процес по пречистване, тъй като на метафизичен план елементът огън има свойството да изгаря и трансформира отрицателната енергия. Смята се, че пречистващата сила на огъня действа на две нива – външно и вътрешно. На външен план, пречиства околната ни среда, „изгаряйки” негативните влияния в нея, а на вътрешен план огънят разпалва съзнанието, подпомагайки духовното ни израстване.

Още в древността огнената церемония е използвана като средство за извисяване и озаряване на пътя на човечеството – за облекчаване на страдания, даряване на мир, изобилие, благоденствие и чистота. Огнената церемония е способ за свързване на човека с Вселената.

По време на церемонията ще пеем Махамритюнджая мантра – мантрата на трансформацията, с която си помагаме за преработването на всичко негативно в нас. Тази мантра създава вибрации от по-висш порядък, които отблъскват отрицателната енергия и създават положителна защитна преграда. Махамритюнджая мантра притежава целебни свойства (включително върху заболявания, които се считат за нелечими), дарява мир, благополучие и дълъг живот.

МАХАМРИТЮНДЖАЯ МАНТРА:

ОМ ТРАЯМБАКАМ ЯДЖАМАХЕ
СУГАНДИМ ПУЩИВАРДХАНАМ
УРВАРУКАМИВА БАНДХАНАН
МРИТЬОР МУКШИЯ МАМРИТАТ

ПРЕВОД :
Възхваляваме космичното съзнание, което е навсякъде и се грижи за всички нас,
нека ни освободи от тъмнината на невежеството
чрез знанието за нашата безсмъртна природа,
така, както плодът щом узрее, естествено се откъсва от стъблото.

МЯСТО: Голямата тераса на център Мандала
ЦЕНА: на база дарение

Сподели