Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 31/12/2017
11:00 am - 1:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В тези два часа ще изпращаме старата година и ще отваряме всяка клетка на тялото си за новата. Ще направим пълно рестартиране, като оставим това, което принадлежи на старата година в нея, за да направим място на идващото. През първият час ще преминем с благодарност през ключовите моменти на 2017, всеки за себе си в потока, който ни движи всички на гребена на една обща вълна – живота. Всяко движение, всяка поза ще е физически израз на благодарността ни към отминалата година. Ще имаме спокойствието да поспрем и да изпратим годината подобаващо, защото тя даде много на всички. Независимо дали е била предизвикателна, вълнуваща, лека или монотонна, тя заслужава нашата благодарност. Така зареждайки тялото си с вибрацията на благодарността, ще имаме възможност да отворим пространство в себе си за посрещане на новата с любов. През втория час ще можем да се настроим към това, което идва към нас. А то е точно това, което сме излъчили. Какво идва към теб през новата година е до голяма степен в твоите ръце, то е плода на твоето съзнателно намерение. Ако плуваме във водите на обстоятелствата, ние ставаме техни жертви. Каня те да встъпиш в ролята си на Създател на живота си и да твориш с размах мечтите си.
Затова е наистина важно да поспрем сред празничния шум и да посветим два часа, които да внесат яснота във вътрешните измерения.
Часът е подходящ за всички и ще градим от всичко – предизвикателство, флуидност, сила, гъвкавост, издражливост, лекота, мекота, отстояване, партниране, обръщане на перспективата.
Бъди готов/а да вкусиш нещо ново, нещо вълнуващо, нещо което да накара сърцето ти да учести ритъма си и после да го хармонизира с Космическото сърце.
Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi
Цена – 15 лв
Карти Мултиспорт НЕ важат
Карти Мандала важат с 5 лв доплащане
Само с предварително записване на info@yogamandala.net
* По телефона може да се запишете само на 28 и 29 декември – 0894488809
Сподели