Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/07/2017
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Летните дни прекарани в града винаги са предизвикателство. Отброяваме дните до срещата ни с морския бряг и жадуваме за почивка и наслада. Ние от Мандала имаме нещо специално за теб, за да изпратиш деня с благодарност и да отдадеш нужното внимание на тялото, и духа си, дори когато си в града. Каним те в нашия малък оазис, където заедно да се пренесем точно там, където искаме да бъдем чрез силата на мисълта. Подготвили сме ти една специална виняса йога практика с фокус върху функционалното огъвкавяване по залез слънце на нашата дзен тераса.

 

Какво е виняса?

Виняса е стил в йога, който е фокусиран върху пробуждане на енергийния поток в тялото и приложението му в ежедневието ни. С практиката на флоу (поток, преливане) йога човек става не само физически гъвкав, но и емоционално и психически адаптивен, така че да може да приема и да се синхронизира с все по -динамично променящата се външна среда.

 

Какво те очаква на тази специална практика?

В тази двучасова йога практика ще започнем с 30 минутна беседа за изясняване на теорията по най-модерните физиологични, спортни изследвания, които вече са научно доказани, а древните йоги са прилагали в миналото чрез знания придобити в медитация. Ще разберем връзката между заздравяване и огъвкавяване. Ще говорим за необходимостта от правилната подредба на ставите. За правилната вътрешна активация на бандхите по време на изпълнение на асаните. След това ще направим час и половина Виняса докато слънцето се скрива и рисува цветни картини в небето. Ще получиш съвети за правилно, функционално изпълнение на позите от Георги – нашият пълен с енергия йога преподавател. Перфектната подредба на асаните една след друга, ще доведе до дълбоко огъвкавяване, което има за цел да тонизира тялото ти. След края на практиката можеш да пийнеш и божествено смути на терасата, което да ти подари заслужен прилив на сладост и свежест в лятната вечер.  

 

Водещ: Георги

Георги се занимава активно с йога, фитнес и масажи от 3 години. Изследва задълбочено дебрите на човешкото тяло и е в постоянно търсене на  оптимален вариант за физически баланс и лекота в тялото.

Местата са само 17, така че побързай да запазиш своето място

Цена 18лв. (важат карти Мултиспорт) + предвариелна заявка за смути ( 4лв. ) (моля при записване посочи дали желаеш здравословно смути)

Сподели