Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/09/2014
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Ричард Ръд е международен учител, писател и награждаван поет. Неговото пътешествие в мистицизма започва рано в живота му след като необичайни енергийни потоци преминават през тялото му. Задвижен от тях той започва обширно търсене на духовното по цял свят. Всичко, което е изучавал през това време се синтезира през 2002, когато започва да пише и получава Генетичните ключове – невероятен пътеводител към целия човешки еволюционен потенциал. Написването, осъзнаването и въплъщаването на учението на книгата отнема седем години. Ричард, отдаден съпруг и баща, в момента живее в Девон, Англия.

 

Във всеки един от нас е заложено нещо различно и уникално. Дълбоко в себе си всеки копнее да разкрие и прояви своите неповторими дарби и таланти. Ген ключовете ни помагат да си спомним кое е онова състояние на духа, в което сме пребивавали като деца – онова състояние на хармония и вътрешен мир, близо до себе си. Ключовете разкриват и нашите страхове-сенки, които ни отдалечават от себе си и ни карат да страдаме в живота. Най-сърдечно, скъпи приятели, ви каня на среща с Ричард Ръд, в която самия той ще ни разкаже за пътя на пробуждане чрез Генетичните ключове.

Присъединете се към нас в това пътешествие из невероятния свят на Генетичните ключове – 64-те универсални кода на живота. Ричард ще представи Генетичните ключове и ще обясни как да ги използваме на базата на личния ни Профил (който можете да свалите безплатно отwww.genekeys.com). Вашият Профил е неповторим с това, че показва истинската същност на вашето напълно пробудено състояние, а също и препятствията, през които трябва да преминете, за да постигнете това ниво на себеосъзнаване.

Генетичните ключове са мощна трансмисия на Истина, която можете да използвате, за да насочите живота си, като това ще ви помогне да се освободите от борбата и да заживеете живот изпълнен с истинска и трайна свобода.

Ричард Ръд е в България за първи път. С огромно вълнение Ви очаквам в уречения ден и час, за да се срещнем с този изключителен човек и да започнем заедно своето пътешествие – разкривайки своя най-висш потенциал.

Цена: 20лв

https://www.youtube.com/watch?v=G8E1jUqsmwU

https://www.youtube.com/watch?v=jTQDn_cZD5E

https://www.facebook.com/video.php?v=10152669329942418&set=o.699874576757730&type=2&theater обръщението не Ричард за България

Сподели