Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/04/2016
9:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Ако се интересуваш от личностно развитите и от духовни учения, тогава семинарът “Разкрий гения в теб” е покана да започнеш едно ново пътешествие в живота си. Приключение, в което ще пътуваме навътре към себе си, за да разкрием скритите си заложби, нашия гений.

От семинара ще научим, че нашият потенциал да се развиваме зависи от нагласата ни към живота и това до колко разбираме и приемаме страховете си. Когато успеем да направим това, нашите предизвикателства започват да ни правят по-силни и по-мотивирани, а не злопаметни и затормозени. Преобразуването на негативните ни модели в положителни, малко по малко довежда до това нашият гений да се прояви в света.

 

Знаете ли, че дълбоко във вашето ДНК вие притежавате неподозирани залежи от скрит гений?

За да отключите този гений, вие трябва да изживеете едно дълбоко пробуждане в живота си.

 

Семинарът „Разкрий гения в теб“ ще ни помогне да видим истински своята неповторимост и да почувстваме огромния потенциал, който се крие в нас. Още по-ценното е, че ще се научим как да освобождаваме този потенциал и да реализираме гения в ежедневието си.

Семинарът „Разкрий гения в теб“ ще ни покаже, че ние вече притежаваме всичко необходимо, за да сътворим щастието, което винаги сме искали.

По време на семинара:

 • Вие ще научите как да бъдете по-заземени и стабилни в тялото си и как да имате повече яснота относно висшата си цел и своя уникален гений
 • Ще имате възможността да споделите преживяването си с ген ключовете с други хора, чрез силата на вашата аура и въплътеното си присъствие.
 • Ще преживеете 6-те линии в тялото си. Всяка линия намира проявление в различна част от тялото и е свързана с чакрите. До края на курса вие ще сте попили това знание в себе си под формата на жива мъдрост.
 • Ще научим как практически да използваме мъдростта на ген ключовете в ежедневието си.
 • Вероятно от много дълго време, вие ще можете напълно да се отпуснете в настоящето, тук и сега, просто да бъдете това, което сте.

 

В резултат на семинара, ще добиете много по-ясна представа какво е усещането да сте заземени във вътрешната си стабилност и как вашата висша цел се проявява естествено.

Упражнения по време на семинара :

 • Индивидуални и групови упражнения, за да разберем и да въплътим ген ключовете в ежедневието си.
 • Индивидуална и групова практика от медитации за всяка една от линиите (специфичните нюанси на проявлението на ген ключовете ) в профила ни.
 • Ще се научим как да трансформираме негативните си модели (сенки) с дълбоко съчувствие и прошка към себе си.
 • Ще се разделим на малки групи от хора, които имат същите линии като нас, за да изследваме и разберем линиите по-обективно.
 • Ще разберем линиите в профила си, които или ще нарушат нашата вътрешна стабилност, или ще я подсилят.
 • Групови и индивидуални упражнения за това как да поканим позитивните си модели (дарбите) в тялото и живота си.

 

Семинара „Разкрий гения в теб“ ще се проведе на 09 Април2016г. (събота).

Продължителност: от 9:00 до 18:00

Лектор: Андрю Фретуел

Цена:

120лв за 1 човек.

180лв за 2 човека

В цената се включва: присъствие на семинара, 2 кафе паузи, личен хологенетичен профил, индивидуални  материали изготвени за всеки участник в семинара

 

Важно!!! Местата са ограничени! Моля запазете своите места предварително като пишете на genekeysbulgaria@gmail.com, обадите се на Мария Цветкова 0887 24 31 45 или на място в Център Мандала.

Вие може да гарантирате своето място, когато заплатите пълната сума за участие или заплатите капаро на стойност 40лв.

 

Главното послание на Ген ключовете е, че мисията на живота ни е закодирана вътре в нас. Тя е записана в ДНК-то ни, в носещата конструкция на физическото ни тяло. По професия може да сте лекар или алпинист, но какво се крие под това? Какво е качеството, което влагате в това, което правите? И защо правите точно това? Всяко човешко същество е една мистерия. Практическият семинар “Разкрий гения в теб” ще ни помогнем да погледнем дълбоко в нашата лична мистерия, да видим ясно своето автентично Аз и да останем свързани с него. Всеки от нас съдържа тайно послание – гений. Целта на ген ключовете е да отключат гения и да освободят нашето уникално послание навън в света.

За да можем да процъфтяваме в динамичните времена, в които живеем, ние трябва да сме стабилни и добре свързани с автентичното ни Аз, истинската ни същност – нашият гений. Когато разкрием по-висшата цел, която е закодирана в нас, започваме да сияем вътрешно и ставаме свидетели на прозрения. Чрез семинара ще се научим как практически да използваме ген ключовете във всекидневния си живот. Също така, ще научим къде се намира вътрешната ни стабилност и как да сме свързваме с нашия вътрешен гений.

andrew

„Андрю е един от малкото хора, които съм срещал, с дарбата на физическото докосване, което аз бих описал като Божествено. Който и да сте вие, слушайте и се учете от този човек. Той носи огромна мъдрост и чувствителност, на каквато се попада много рядко в този живот“ – Ричард Ръд

 

За повече информация и записване за Семинара „Разкрий гения в теб“ влезте на genekeys-bulgaria.com

Сподели