Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/10/2017
6:30 pm - 7:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


За влиянието на звука, за лечебната сила на вибрацията и за ползите от Гонг банята е изписано много . Преживяването е истински индивидуално. Вътре в себе си всеки един от нас среща лечителя, жената, мъжа, детето и своя Бог вътре в себе си.  Всеки сам с вибрацията на Звука преживява своята Лична Среща – някои ще бъдат отведени в далечни времена и преживявания от миналото , други ще видят вътре в себе си невиждани ярки цветове и краски, ще има и такива които ще чуят името на “ своята радост „. Сакралната звукова терапия е вътрешно пътешествие в Голямата Магия .

„Благодарна съм за възможността и шанса да споделя с вас това, на което самия живот ме научи. Ще съпреживеем един вълшебен час вътрешно пътешествие със звука на планетарен Гонг Венера. 60 минути, по време на които с моето умение ще ви потопя в Сакрална Звукова Хармония, като съчетая магичните и лечебни звуци на Гонга с финните сакрални инструменти, които ни отвеждат дълбоко навътре в нас.”

Ели Шербан е от тези хора, които сега наричат с много имена. Номад по природа, тя е изминала стотици хиляди километри сама, от Калифорния до далечния Изток. Да среща странници и много ярки пъстри персони е част от живота й . Пътят, казва тя, ни променя неусетно в движение, свързваме се дълбоко със самите себе си, срещаме подобните на себе си. Ели учи Кундалини йога за жени при калифорнийката Гуру Ратана. Минава обучение при Гонг Майстора Масимо Пиаца, а през 1999 г. е посветена в практиката на Звука и Светлината на Учителя Чинг Хай. Израства с книгите на Учителя Дънов.

Цена: 20 лв

Практиката ще се провежда всеки четвъртък от 18:30 – 19:30 ч. за периода 05-26 октомври. 

Сподели