Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/06/2015 - 28/06/2015
All Day

Location
Сердика център


Сердика Център София /бул.Ситняково 48/ обявява дни на здравословното хранене, спорт и вътрешна хармония с MASTER класове от най-известните български специалисти в областта. В уикендите 20-21 и 27-28 юни всички посетители ще имат възможността да се срещнат на живо с победителите в MASTERCHEF България – Симеон и Елена, Биляна Йотовска, Мадлен Алгафари и най-изявените представители на Mandala център.

Стартираме на 20 юни още в 14:00 часа с Bodywork терапия с Мокша от Мандала център за цялостна трансформация. Той ще ни демонстрира и научи как да прилагаме различни мануални терапии за възстановяване баланса на тялото, ума и душата.

На 27 юни от 18:00 часа ще се потопим в истинско Yoga приключение с демонстрация и уъркшоп с трикратната световна шампионка по йога – Ива.

И не на последно мястона вниманието на всички родители – очакваме ви и на семейните ни йога сесии на 20-21 и 27-28 юни от 12:00 часа в БИО парка на Сердика Център на ниво -1! Чрез интерактивни пози и игри, предназначени специално за деца, не само ще се забавлявате заедно с малчугана си, но ще имате възможността да изградите и основите на истинска духовна връзка.

Повече информация за Health&Lifestyle Days открийте на www.serdikacenter.bg и на официалната страница на Сердика Център във Facebook.

Сподели