Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/12/2014 - 30/12/2014
All Day

Location
Тринити Ритрийт Център


след Коледен ритрийт с йога, медитации, юмейхо и ритуали за пречистване и обновяване

 

Деви и Мокша те канят на една магическа Коледа, в която освен традиционните трапези, ще практикуваме и ще се отворим за гласа на сърцето си. Кога за последно успяхте да чуете ритъма на сърцето си, просто ей така да усетите този пулс на самия живот във вас? Гласът на сърцето ни, който е пътеводител по пътя на душата ни е толкова тих, в сравнение с гласа на егото, който ни тласка към сравнение с другите и гласовете на всички хора, които очакват нещо от нас. Когато пренебрегваме този глас, ние вървим срещу себе си и се чувстваме неудоволетворени, повтаряйки отново и отново същите сценарии, които ни носят страдание..

В този ритрийт първо ще се обърнем навътре, а след това ще се разгърнем навън, прегръщайки света и съдбата си, за да посрещнем Новата година с прояснен ум и чисто сърце.

 

Настройте се за:

Сутрешна виняса флоу йога и медитация

Екстатични танци

Ритуали

Юмейхо и дзен тай шиатсу терапии

Разходки на чист въздух

Сладки разговори край камината

Вкусно домашно приготвено хапване

 

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА:  250 лв за 4 нощувки с 4 вкусни закуски и 4 вечери + всички практики.

Деца до 4 години безплатно на леглото на родителя или в кошарка (можем да осигурим една)

Деца на самостоятелно легло – 140 лв. за целия престой.

Записване на: info@trinityretreathouse.com и 0894 488 808

ВОДЕЩИТЕ:

 

За Деви
Деви (Теодора Рачева) поема по пътя на йога през 2002 г. в Лондон и от тогава нестихващото й влечение към познанието за съзнателно живеене я среща с различни световни майстори, всеки от който оставя следа в сърцето й и формира уникалния й стил на преподаване. Интересът и влечението и към медитацията я среща с невероятни канали, като Солара Ан Ра, Хари Баба, Прагийт и др., като получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства, учейки се да канализира енергии от висшите измерения, които я напътстват по време на медитациите и.
Часовете и са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.

Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, Щатите и много други места по света, което оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си. С нейните флоу практики ще усетите движението на праната (енергията) в тялото си по плавен, но силен начин, който ще ви помогне да творите със замах и без страх, изразявайки себе си тотално и без задръжки. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по прана флоу навсякъде по света.
Деви преподава от 2007-ма година и е основател на Център за цялостна трансформация Мандала,  дрехите за йога от органичен памук – Омнитом и Тринити ритрийт център.
www.yogamandala.net
www.omnitom.com

 

За Мокша

Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.

Мокша е сертифициран  в  3-та степен юмейхо и дзен-тай-щиацу масаж, както и остео тай. Той активно развива неконвенционалната рехабилитация в България.

Още от самото начало на практиката си имах деликатното усещане за дисбаланс, който макар и трудно доловим, се беше установил дълбоко в мен. Колкото и да се стараех все не успявах да да балансирам трайно лявата и дясната си страна. Усещах, че ми липсва нещо, тъй като въпреки усилената практика не можех да балансирам двете страни на тялото си. Търсех метод, който да отиде там, където йога не можеше. При различни опитни масажисти опитвах различни подходи, всичките до един чудесни, но те не можеха да достигнат дълбочината, която търсех.

Откровено мога да заявя, че Юмейхо е най-доброто което съм открил до сега по отношение на възстановяването на баланса на тялото. Щом усетих този специален източен масаж, веднага разбрах, че това е методът, който искам да прилагам и да ми бъде прилаган като допълнение към практиката на Йога.

С течение на годините установих, че някои хора имат нужда от подготовка за по-сериоизноте мануални техники и това ме насочи към другата ми специалност и професионална любов – Зен Тай Шиацуто. Тази съвременна форма на физическо и енергийно въздействие се превърна в чудесно допълнение и алтернатива на терапевтичната ми практика.

За траен резултат и затвърждаване на постигнатото на физическо и психо-емоционално ниво постепенно развих и индивидуална йога-терапевтична програма, която предлагам на пациентите си. Според индивидуалните нуждите добавям основни физически, медитативни и дихателни упражнения.

Сподели