Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/06/2018
6:30 pm - 7:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Това събитие е предназначено за всички, които искат да живеят в здраве и радост. Това събитие е подходящо за всички, които искат да научат повече за себе си. Борис Семеняк, гост лектор от Украйна, гостува в България и ще сподели знания и опит за това как по-пълноценно да живеем живота си.

Водещ: Борис Семеняк
Цена: 15лв
За повече информация и да запазите своето място – 0887 37 49 49. 
https://www.facebook.com/events/253551378556672/?active_tab=discussion 

Борис Семеняк е журналист и фотограф. През 90те завършва Психология в Москва. Казва, че за него животът се променя след пътуване до Индия и оттогава се е посветил на изучаването и прилагането на система за екология на мислите, която всъщност е наука за чистотата и здравето ни.
Вече 13 години активно изследва енергийната и информационна структура на човека и може да обясни връзката между нашите мисли и реалното ни физическо, емоционално и психическо състояние. 

Изучава задълбочено каналите и меридианите в човешкото тяло, както и тяхното взаимодействие с всички енергийни структури на физическите органи в тялото. Специализира в Медицинския Университет в Лвов и получава разрешително за работа като био-енерготерапевт от Министерство на здравеопазването в Украйна. Учи физиотерапия в Словения и преподава своя методика от дихателни и физически упражнения за лечение и подобряване на здравето. Пътува и работи в цяла Европа и за първи път ще пристигне в България в края на месец юни. 
Вълнува се от въпросите, които времето поставя пред човека и семейството, и вярва, че здравето на детето ни е в непосредствена свързаност с нашето лично здраве, мисли и настроения. Това са и темите, които най-често поставя по време на своите пътувания. Женен е, има двама сина и е горд дядо на две прекрасни внучки.
Сподели