Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/06/2015
10:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Каним ви на еднодневен съботен семинар, по време на който ще съчетаем древната мъдрост на йога и съвременните достижения в природосъобразната медицина, за да бъдем естествено красиви и здрави!

От лекциите на д-р Мариян Иванов, специалист по хомеопатия, апи и фитотерапия, с дългогодишна практика, ще научите как да останете красиви и стройни със средствата на хомеопатията:
– как да се се справяте с различни козметични и здравословни проблеми на кожата
– как да поддържате красиви коса и нокти
– как да се грижите за доброто състояние на очите
– как да поддържате здравето в устната кухина за красива усмивка
– как да нормализирате обмяната на веществата
– как да намалите повишения апетит и наднорменото тегло
– как да премахнете целулита и задържането на вода в организма
– как да намалите подуването на корема от газове
– как да противодействате на гръбначните изкривявания
– как да коригирате евентуално плоскостъпие

А заедно с йога инструктора Мими Петкова ще участвате в:
– йога практика за поддържане на красотата и здравето: с пози за нормализиране на обмяната на веществата, за запазване на стегнати корем и бедра, за премахване на излишните килограми, за огъвкавяване на ставите и за коригиране на гръбначни изкривявания;
– упражнения за подобряване на зрението;
– дихателни и медитативни упражнения за балансиране на нервните процеси;
– йога нидра – водена релаксация за посяване на намерения в подсъзнанието;
– огнена церемония за премахване и трансформиране на стара и ненужна енергия;

Всеки участник в семинара ще получи като ПОДАРЪК кратък наръчник на тема „ЛЯТО И ХОМЕОПАТИЯ”

ЦЕНА ЗА СЕМИНАРА: 88 лв., с включен здравословен вегетариански обяд и две чаени паузи

Информация за водещите:

Д-р Мариян Иванов е основател и собственик на Медицински Център “Фитолек“ – София. Водещ специалист в областта на холистичната и интегративна медицина. Магистър по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Преподавател към Европейска школа по клинична хомеопатия и асоцииран преподавател към катедра Фармакология и Токсикология, Медицински Университет – София. Специалист по вътрешни болести. Автор на формули на хранителни добавки, одобрени и произвеждани за България във Франция (за повече информация вижте www.phytolek.com). Създател на формули на чайове с лечебна насоченост, произвеждани от Българска Чаена Компания (за повече информация вижте www.bulgarianteacompany.com). Автор на много книги и на стотици статии и публикации в научно–популярни и специализирани издания. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. Повече за д-р Мариян Иванов можете да прочетете на www.phytolek.com\за нас

Мими Петкова практикува йога от 2005 г. и е сертифициран инструктор по класическа (Хатха), аеро и детска йога. Има инициация в рейки и е преминала редица специализирани семинари по йога и балансиран начин на живот, сред които обучение по приложна психология, курс по ведическо хранене и др.
Наред с йога, Мими е посветена и на друга древна наука – астрологията. Тя е сертифициран астролог и член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“.
Понастоящем Мими се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг”.

Ето и пълната програма за семинара:

10:00 – 11:30 – Йога с Мими: Комплекс за поддържане на красотата и здравето: пози за нормализиране на обмяната на веществата, за запазване на стегнати корем и бедра, за премахване на излишните килограми, за огъвкавяване на ставите и за коригиране на гръбначни изкривявания.
11:30 – 12:00 – Чаена пауза: с чайовете за здраве от серията ФИТОЛЕК, по формули на д-р Мариян Иванов.
12:00 – 13:30 д-р Иванов: Красиви с хомеопатия
Красива кожа:
– Хомеопатично повлияване на козметични кожни проблеми: суха, преждевременно състарена и дехидратирана кожа, повишено изпотяване, бръчки, белези, стрии, мазоли, брадавици, липоми, пигментни петна, разширени и/или чупливи кръвоносни съдове, лесно образуване на подкожни кръвоизливи и др.
– Хомеопатично повлияване на здравословни кожни проблеми: акне, херпес, псориазис, екзема, гъбички, уртикарии и други алергични прояви, разшрени вени, кожни възпаления
Красиви коса и нокти:
– Хомеопатично повлияване на косопад, лесно омазняване на косата, пърхот, преждевременно побеляване на косата, чупливи нокти, твърди и задебелени нокти, нацепване на ноктите, гъбички по ноктите
Красиви очи:
– Хомеопатично повлияване на алергични и/или инфекциозни възпаления със зачервяване и сълзене, чести ечмици, зрителни нарушения (астигматизъм, късогледство и др.), преумора на очите (четене, продължителна работа с компютър), подпухнали клепачи, фотофобия (непоносимост към светлина)
Красива усмивка:
– Хомеопатично повлияване на възпаление на венците, пародонтит, чести кариеси, афти, повишено слюноотделяне, чувство за сухота в устата и др.
13:30 – 14:30 – Почивка за обяд (с възможност за предварителна заявка на храна от Soma Vital Food – ресторанта на Мандала)
14:30 – 15:00 – Йога нидра – водена релаксация за посяване на намерения в подсъзнанието.
15:00 – 16:30 – д-р Иванов: Стройни с хомеопатия
– Нормализиране на обмяната на веществата: повишен холестерол, повишена кръвна захар, повишена пикочна киселина в кръвта, понижена функция на щитовидната жлеза и др.
– Редуциране на повишения апетит и на наднорменото телесно тегло
– Премахване на целулита и на излишните течности в организма
– Предотвратяване на подуването на корема от газове
– Противодействие на гръбначните изкривявания и деформации
– Коригиране на евентуално плоскостъпие
16:30 – 17:00 – Чаена пауза: с чайовете за здраве от серията ФИТОЛЕК, по формули на д-р Мариян Иванов.
17:00 – 17:30 – Техники за подобряване на зрението. Дихателни и медитативни техники от йога за балансиране на нервните процеси и на свързаните с тях обменни процеси в организма.
17:30 – 18:00 – Огнена церемония за премахване и трансформиране на стара и ненужна енергия.

Сподели