Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/10/2015
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Искате да научите повече за себе си, за това как да изградите стабилна вътрешна опора и да получите максимума от живота, който живеете?

Тогава за вас е Мини Курсa по Хюман дизайн!

Предлагаме ви една незабравима вечер, в която:

• ще надникнете зад кулисите на живота и ще видите кои са механизмите, които контролират отношенията ви с близките;
• ще получите 5 точни рецепти за по-пълноценно общуване, според вашия тип индивидуалност;
• чрез игри и забавни примери ще се научите да разпознавате най-важните характеристики на хората, с които общувате;
• ще си тръгнете обогатени с нов смисъл и повече яснота как да живеете осъзнато живота си.

Хюман дизайн е утвърдена система, която разкрива човешките способности, склонности, силни и слаби страни, всички заложби, с които сте родени. С помощта на системата можете да научите повече за себе си, за това как да изградите стабилна вътрешна опора и да получите максимума от живота, който живеете.

Когато заложите на вашите оригинални качества и таланти,
всички излишни неща отпадат от живота ви. На тяхно място идват правилните за вас хора, събития, дейности, възможности, резултати.

Вероятно ви се е случвало да усещате интуитивно някакви неща, но да не знаете дали да се доверите на това усещане. С помощта на Хюман дизайн ще знаете точно на какво можете да разчитате в себе си, за да взимате най-добрите решения и да живеете живот по мярка.

Много хора, след като научат за вродената си сила, успяват да започнат нова работа, да изберат подходящо място за живеене и да открият правилния партньор в живота. Хюман дизайн е уникална възможност да се запознаете със своята същност и да приключите с всичко, което не ви отива. Да започнете да получавате от живота само това, което ви прави щастливи.

Никой не ни обучава как да се ориентираме правилно в живота и как да избираме правилните за нас неща. И Хюман дизайн е това решение, което толкова дълго сте чакали. Изборът става лесен, когато знаете за какво сте родени.

Вие сте уникален и неповторим човек и заслужавате да изживеете живота си пълноценно. А хюман дизайн ви дава картата, която ще е под ръка винаги, когато трябва да вземете правилно решение. Заслужава си да опознаете себе си – любимия човек, който е винаги (с) вас.

Възползвайте се от възможността и този избор ще промени живота ви!

Цена: 55 лв

Сподели