Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/12/2017
3:00 pm - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Представете си живот, в който имате ръководство за употреба – карта на вашето естество, в която е записан собственият ви генетичен код.

 

….И свят, в който разполагате с лично средство за навигация в живота, което ви води по верния път чрез Гласа на душата ви.

Ако сте достатъчно смели да повярвате, че това е възможно, елате в МАНДАЛА на едно специално събитие, в което ще представим Системата за дизайн на човека (Human Design).

По време на него:

  • Ще чуете кога и защо се появява в света системата за самопознание, наречена Наука за диференциацията, и как тя предлага разбиране за механиката на битието в неговата цялост
  • Ще може да видите Матрицата на 9-центровото същество Homo Sapiens in Transitus и как тя функционира в конструкта на всеки индивидуален човек като генетична програма
  • Ще разберете защо Хюман Дизайн представлява революционен инструмент за лична трансформация, чрез който можете да разкриете и живеете вашата неповторима уникалност, следвайки личните си Стратегия & Вътрешен авторитет в ежедневния си живот

Тази изследователска сесия има за цел да ви информира по един ефективен и подкрепящ начин за практическите възможности и ползи, които знанието Хюман Дизайн дава на всяко човешко същество в пътуването към неговата автентичност. Да ви даде кураж и да ви инициира да отворите вратата към пълния ви потенциал за себе-любов и себереализация.

Готови ли сте за най-необикновения жив експеримент, който може да промени живота ви?

 

Водещ: Румяна Михайлова, професионален анализатор в Системата Хюман Дизайн

Цена: 25лв.

*За да се възползвате максимално от това обучение, носете своята лична Хюман Дизайн графика или я генерирайте на: www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart. Важно е да разполагате с точен час на раждане! 

 

Румяна Михайлова е Его Манифестор от Кръста на Райската градина. Родена с дизайн на общностен лидер, любопитен изследовател на живота и скулптор на хора. Нейният начин да въздейства и води е като предава уникални знания и структурира материалната посока на хората в името на тяхното развитие  и благополучие. В продължение на почти 20 години, Румяна е отдадена на работата си в областта на управлението и развитието на хора и организации като старши мениджър и консултант в редица престижни частни и държавни компании. Притежава MBA в управлението на хора от Open University – UK и специализация в Chartered Institute of Personnel and Development – UK, магистърска степен по история и бакалавърска по журналистика, както и редица други сертификати по управление.

По пътя на личната си трансформация и изучаването на човешката същност, преминава през дълбинно проучване в знанието на духовни учения, езотеричните, окултни и психотерапевтични школи, множество холистични практически подходи.  Геометрията на живота й я води към това, което винаги  е търсела – срещата със себе си чрез личния й дизайн и  Richard Beaumont – водещ Хюман Дизайн преподавател и анализатор,  ученик на Ра Уру Ху, неин вдъхновител и учител. Румяна преминава всички образователни нива в обучението за професионален анализатор в International Human Design School и с цялото си сърце се потапя в Знанието за живота. Решението й да се отдаде на Науката за диференциацията и да работи в подкрепа на хората като професионален анализатор, днес увенчава дългогодишното й търсене  с цялостен смисъл,  пълнота и завършеност и й дава омиротворението, че изпълнява мисията на своя живот.

Сподели