Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/08/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Скъпи приятели, Каним ви на едно интензивно вътрешно преживяване, което съчетава дълбоко потапяне в ин йога и звуково изчистване с гонг и тибетски купи. Колко дълбоко (в себе си) можете да стигнете? Колко ненужни неща от себе си можете да пуснете? Колко от себе си можете да чуете?

Всичко в нашия свят е звук. Човешките тела, заобикалящите ни предмети, храната – материята, планетите – всичко е едновременно вълна и частица, както е доказано от квантовата физика. Звукът е първоизточник на материята. Преди нещо да стане реалност, то се оформя в съзнанието и се създават първите матрични очертания. Когато слушаме първични звуци като звуците на гонга и тибетските купи, ние се свързваме със себе си по един изключително силен и целебен начин и в същото време започваме да материализираме една нова реалност.

Съчетаваме лечебните звуци на гонга и тибетските купи с пасивното, медитативно и дълбоко разтягане на ин йога. Тялото лекува душата ни така, както и душата лекува тялото. С нежната сила на звука въздействаме върху ума, а с пасивното присъствие в ин асаните започваме да се освобождаваме от натрупания стрес и емоционалните блокажи, които имат навика да се задържат в съединителната ни тъкан.

Комбинацията между ин йога и гонг терапия е вътрешно преживяване, което обещава да подпомогне „изчистването“ на тялото и съзнанието ни, за да освободим място за нови опитности, хармония и вътрешен баланс.

Водещи на събитието: Екатерина Кьосева – Ин Йога

Георги Ранчев – Гонг звукотерапия

Дата: 10 август

Час: 18.30ч.

Цена:15лв Карти Мултиспорт важат !

За записване : ‭+359 89 4488809‬ или онлайн

Сподели