Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/02/2016
12:30 pm - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Често живота на хората е изпълнен с повтарящи се проблеми и истории. Някои от нас постоянно са в състояние на силна зависимост от другите, имат проблемни връзки или се чувстват самотни и  отхвърлени от обществото, други периодично изпадат в депресии и са хронично недоволни, трети изпитват страхове и неувереност в себе си и това им пречи във всички сфери на живота.

В голяма част от случаите, източникът на тези повтарящи се проблеми е в минали събития и преживявания  в детството, които са оставили трайни следи в нашето подсъзнание.

Нараненото дете продължава да живее в нас. На каквато и възраст да сме, във всеки от нас се крие малко момиченце или момченце, което копнее за обич и внимание, което може да бъде уплашено, несигурно и да има нужда от подкрепа.

Това е така нареченото вътрешно дете. Вътрешното дете е емоционалната част в нас. Възрастният човек действа, а вътрешното ни дете преживява. Всяка възраст, на която сме били, е вътре в нас, но доминиращата е тази, в която сме преживели нещо травмиращо.

Човек със здраво „вътрешно дете” се държи естествено, творчески, игриво и весело. Той умее искрено да се смее над себе си и над това, което се случва с него. Той е в хармония със себе си и света.

Заниманията не са лекционни, а практически. Само за няколко часа, участниците преживяват катарзис и интензивни емоции, благодарение на които научават много неща за себе си.

На този семинар Вие:

  • Ще се научите как да влизате в контакт с вътрешното си дете
  • Ще преодолеете емоционалните травми от детството
  • Ще можете да простите на своите родители и на себе си
  • Ще приемете „детето във вас” и ще го обикнете, такова, каквото е
  • Ще осъзнаете вътрешните си бариери и блокажи и ще се освободите от тях.
  • Ще получите методи за общуване с „вътрешното си дете”
  • Както и техники за пренаписване да детството
  • Ще се научите да бъдете „родители на себе си”
  • Ще върнете „Безгрижното дете във вас” – чисто, леко, без сенки от тревоги.

Като краен резултат това неминуемо ще се отрази във всички сфери на настоящия ви живот и на отношенията с околните.

Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана+” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие под заглавие: „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”. За повече информация тук: http://yogakazanluk.com/

 

Участие – 50 лв.

Доведи приятел – 90 лв. двоен билет

Пакет за участие в оставащите стъпки – 20% отстъпка от общата сума

За записване: 0894488809; info@yogamandala.net

Сподели