Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/03/2016
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Въвеждаща беседа: За женската интуиция

 

Представете си колко уверени, ентусиазирани и сигурни бихте се чувствали, ако имахте партньор, способен да ви обезпечава с всичко необходимо в живота. Партньор, който да ви подсказва решения на вашите проблеми, да разкрива пред вас нови вълнуващи перспективи и начини как да се възползвате от тях, да е винаги до вас с мъдър и подходящ съвет. Е, вие със сигурност имате такъв под ръка, той е вътре във вас — вашата интуиция.

Защо е ценно да развиваме своята интуиция?

Всички велики хора, било то бизнесмени, спортисти, артисти или държавници, се вслушват в интуицията си. Способността да се използват подсказаните от интуицията идеи е една от главните тайни на успеха и показател за това доколко човек е развил своето „Аз съм“.

Следвайки интуицията си, човек взема по-правилни решения, хрумват му по-градивни идеи и по-задълбочени прозрения, по-лесно намира най-краткия и безпрепятствен път от желанието до изпълнението му. Хората, които винаги се оказват на подходящото място в подходящия момент и на които необичайно често им се случват хубави неща, не са просто късметлии. Те са развили шесто чувство за това какво и кога трябва да се направи. Интуицията им позволява да прогледнат отвъд границите на очевидното и да черпят необходимите им знания, а също и указанията кога и как да ги използват.

Интелектът има нужда от мисли, интуицията има нужда от тишина.

Да виждаш и чуваш отвъд видимото, да усещаш хората, независимо от маските и стените, да контактуваш със същества които носят любов, радост и щастие и неизменна красота, да имаш верен съветник в щастлива, трудна или нормална ситуация, това означава да работиш, развиваш, разбираш и ползваш интуицията си.

Ако молитвата, медитацията и другите позволения/практики са твоето послание към Бога, интуицията е Божието послание към теб.

Цена: 13 лв

Водещ: Калоян

За записване: 0894 488 809, info@yogamandala.net

Ако не може да присъствате на лекцията, заповядайте и на 19 март (18:30 – 20:00 ч.)

Предстои курс в 4 модула за женската интуиция – 09.04-08.05. Повече информация: тук

Всеки присъствал на лекцията получава отстъпка от цената на курса 10%

 

Сподели