Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/06/2018
6:00 pm - 7:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Понякога светът ни се срива. Чувстваме се сами и неразбрани без видима сериозна причина, понякога просто не знаем дали не е време да си отидем от дадена връзка, понякога тялото ни заболява или смъртта отнема близки наши хора. А понякога просто си плачем и казваме, че ни е зле…просто ей така. Да, на всеки се случва! Когато сме свързани с Източника обаче някак всичко минава по-леко, по-осъзнато и сякаш прелитаме и само наблюдаваме ситуациите. Заповядайте да оставим Енергията да твори сама и да ни изпълва със своята светлина!

Водещ – просто Милена

През последните 15 години загубих родителите си, управлявах над 100 човека персонал, създадох успешен бизнес, разведох се, преминах сърдечна операция,отказах се от кариерата си на предприемач и още куп неща…, но всичко това ме накара да затворя страницата на целия си минал живот и да се обърна към вътрешния си свят – да открия истинската си същност, да разчистя вътрешния си храм и да се стремя да го доизграждам и развивам. През последните години се отдадох на невидимото, като междувременно срещнах мъжа си и родих прекрасно дете. Днес повече от всякога усещам, че е дошъл моментът да предам опита и наученото до момента и да помогна, ако някой има желание да открие истинската страна на живота, истинската си сила, и връзката си с Вселената и Висшата енергия. Това е способност, която всеки от нас има. В забързания ни живот сякаш затваряме очи за своите способности и Висш разум, а ако се научим да се свързаме с тази сила и да си припомняме, че сме част от нея, целият материален живот около нас би придобил нова форма и смисъл.

Ако усещате вътрешно,че тези думи прилягат на душата ви, то заповядайте да преживеем заедно един час, в които ще оставим Енергията сама да твори нашето време. Заповядайте!

24 юни – 18:00 – 19:00 часа

Цена: 18 лв

Сподели