Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/01/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Деви и Ели Шебран ще обединят супер силите си, за да създадат едно любящо поле, в което да разтвориш блокажите на сърцето си.

В тази сесия ще работим за сърдечния център с най-високо вибрационното масло от роза дамасцена, лечебната дълбокопотапяща ин йога и изцеляващите и храмонизиращи звуци на гонговете.

Всички дерзания започват и свършват в сърцето. Пътят на завръщане в сърцето е само началото на едно ново пътешествие през и чрез него. Ще изследваме облаците, които помрачават искрящата субстанция на сърцето и нежно ще сваляме преградите, които сами сме вдигнали на пътя на обичта.

По време на тази практика за 2 часа ще изминем на-дългия път в живота си – от главата до сърцето. Физическото сърце има свое електромагнитно поле, което е 5000 пъти по силно от това на мозъка и то е единствената помпа в тялото, която всеки ден генерира достатъчно енергия да движи камион в продължение на около 30 км. А за целия живот, генерираната енергия е достатъчна за отиване до Луната и обратно.

Когато тялото е в покой, на кръвта са и нужни само 6 секунди да отиде от сърцето до белите дробове и обратно, само 8 секунди да отиде до мозъка и обратно, и само 16 секунди да достигне пръстите на краката и да мине целия път обратно до сърцето.

В този час ще дарим на сърцето си покой, а на мозъка си – най-омайващият аромат на роза. На този аромат никой не може да устои, сърцето ще се отвори, а мозъкът ще притихне и ти ще се докоснеш до истината и безметежната любов.

Ели Шербан ще те отведе на едно пътешествие във вътрешния свят и среща със Сакралния Звук . С майсторството си и помощта на инструментите – планетарен Гонг Венера, раковини, камертони и тибетски купи, ще те потопи в Сакралния Звук и ще те отведе на едно пътешествие навътре, където всеки от участниците ще срещне онази изключена до този момент част, която очаква да бъде интегрирана за постигане на Вътрешна Пълнота и Пустота едновременно. Това е индивидуално, лично преживяване, което ще споделим всички заедно . За Гонг медитацията и ползата от вибрацията на Сакралните инструменти е написано много, но живото знание е личен преживян опит, което е само ТВОЙ избор.”

Тази сесия е изключтелен шанс да се потопиш в полето на две жени, които живеят в сърцето си и имат уменията и способността да създават поле, в което и ти да можеш да се отпуснеш в твоето.

Виж повече за магията на ин йогата тук – http://yogamandala.net/team-member/yin-yoga/#more-22306

Виж повече за Деви тук – http://deviflow.com/devi/

Водещи Деви и Ели Шербан

Цена: 30 лв (карти мултиспорт НЕ важат)

карти Мандала важат с доплащане 20 лв

С предварително записване на 0894488809

Сподели