Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/06/2018
4:00 pm - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Изцеляваща медитативна техника за енергийно освобождаване на кармични връзки и емоционална болка с Наталия Накова

В две части:

  1. Изграждане на свещено пространство, канализирани конкретни напътствия и насочване за всеки участник и свързване с изцеляващия свещен поток на Любовта;
  2. Медитативна техника за осъществяване на разграждането.

Дата: 17 Юни, Неделя

Час: 16:00 – 17:00

Цена: 13 лева

Водещ: Наталия Накова

Тези медитативни техники са специално разработени от Наталия.

По време на тези срещи всеки присъстващ:

– се свързва по-дълбоко със своята лична сила;

– спонтанно се разграждат блокажи и кармични свързаности;

– постига се трайно състояние на хармония и мир със себе си;

– силно чувство на връзка и трайно усещане на мир в тялото;

– освобождаване на кармични и емоционални модели;

– получава полезна информация и отговори за себе си, живота и цялото;

Този вид медитативна работа се отличава с това, че няма предварителна подготовка. Всяка среща е уникална. Наталия създава едно свещено пространство, където всичко се случва в момента, на живо. То се ражда и разгръща от енергията на присъстващите и работи за изцеляване и лично благополучие. Това е животворна енергия на жив живот, жива светлина и жива любов, идващи директно от сърцевината на Източника.

Водещ:
Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия.

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Нейният уникален и задълбочен метод изследва енергията и динамиката на всички видове взаимоотношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени връзки, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното благоденствие, вътрешната свобода, хармония и мир.

Наталия провежда също така: Индивидуални сесии, Енергийно сесии и Сесии за двойки.

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на:
www.natalianakova.com/bg/

 

 

 

Сподели