Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/03/2018
2:30 pm - 5:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Разширен Модул 1  – Интензивен практически семинар

 

Въведение в ченълинг – Разширен Модул 1 – ИНТУИЦИЯТА

Интензивен практически семинар.

 

Продължаваме рагръщането!

 

За тези, които ще участват за първи път, това ще бъде едно вълнуващо пътуване навътре към себе си и изграждане на връзката с нашата божествена същност така, че да можете да „виждате“ , да “ чувате“ да “ знаете“ , да “ усещате“ и да творите съзнателно за себе си с всеки ваш дъх.

 

За тези, които присъстваха на първия семинар от тази поредица, това ще бъде продължение на разгръщането.

 

Във втората част от тази наша среща ще имаме практическа работа, за това КАК да различаваме и следваме нашата интуиция.  

ИНТУИЦИЯТА –  това е божественият инстримент за бъдене и проява в нашия живот. Това е нашият уникален начин за това как да канализираме за себе си, как да канализираме и проявим нашата висша същност!

 

Ела и открий кои форми на интуицията проявяваш. Ела и открий кой е твоя уникален начин, съзнателно да проявяваш своята божествена същност. Ела и открий кой са твоите лични инструменти и начини за това.

Ела и открий как да канализираш за себе си!

 

ИНТУИЦИЯТА  – Как да я различаваме и следваме и защо това определя проявата на нашата Лична Сила и качеството на нашия живот на всички нива.

 

  • Интуицията. Какво е интуицията.
  • Форми на проява на интуицията – всеки един от нас проявява поне една от тях, или няколко, или всичките наведнъж.
  • Как да различаваме интуицията,
  • Защо тя е толкова важна част от нас и нашия живот и как тя е свързана с проявата на нашата Лична Сила.
  • Какво означава проява на най-светлия потенциал за едно човешко същество на земята и как можем да го проявим.

 

За Майсторството да крачим по земята и да избираме съзнателно за себе си, поели напълно отговорността за нашия собствен живот и всичко което се случва в него. Или Как съзнателният Избор направен в нашето Сега, променя нашето минало и създава едно наше ново бъдеще.

 

Ще има практическа работа също така и споделяне на опитностите, за да може всеки един да бъде насочен,и да намери и прояви своя уникален начин да канализира за себе си.

 

Какво означава канализирането? Защо досега се е отдавало само на малцина? Как да започнем да го правим за себе си?

 

Какво означава това, че имаш духовни водачи и защо. Кои са твоите духовните водачи? Ще има конкретни напътствия как да комуникираме с тях и да разчитате техните напътствия.

Всеки един ще получи информация как да се свързва и комуникира с духовните си водачи и как да получава и тълкува техните напътствия и напътствията на своята висша същност.

 

Всеки участник ще открие:

кои форми на интуицията притежава;

как да разпознава и канализира божествената енергия за себе си;

как и в каква форма получава информация ;

насоки как да разпознава и тълкува посланията, които получава.

 

Втората половина ще бъде практическа. Заедно ще направим първите стъпки в канализирането за себе си и практически ще разберем как получаваме информация и как получаваме отговори на нашите въпроси. След това ще разчетем получената от всеки информация.

 

Ще бъде интересно и много полезно. Ще направим една квантова разходка в нашето минало и ще получим конкретни отговори как миналите наши животи са тясно свързани с нашите преживяванията в този живот и как разбирането и освобождаването – как да освободим нашите кармични и емоционални блокажи – е ключът за нашата енергийна свобода, здраве успех и любов.

 

Или с други думи как да се свържем повече със себе си, с нашата висша същност и как да бъдем все по-уверени, здрави, успешни обичани и обичащи.

 

По време на тези срещи се получават задушевни дискусии с въпроси и отговори, които взаимно обогатяват, допълват и разширяват съзнанието на всички присъстващи.

Цена: 30 лв

Можете да прочетете повече за Наталия Накова на нейния уебсайт: http://natalianakova.com/bg/

Сподели